U mjestu Bartolovci koje je udaljeno od Slavonskog Broda otprilike 15-ak minuta vožnje automobilom smještena je kuća za odmor Atar. Okružena je šumom i brežuljcima te predstavlja sjajno mjesto za sve one koji se žele riješiti stresa u miru i tišini te napuniti baterije.

Kuća za odmor Atar prostire se na 55 četvornih metara, a obuhvaća spavaću sobu u potkrovlju i dnevni boravak s dva kauča za maksimalni smještaj četvero osoba. Na raspolaganju je i dobro opremljena kuhinja s pogledom na prostrani vrt, blagovaonica te kupaonica.

Kamena kuća na Lopudu - 1 Putovanja Kamena kuća uz more na južnodalmatinskom otoku za one koji traže malo mira i tišine

Opustite se možete i na terasi na kojoj se nalazi stol i drvene klupe za druženje na otvorenom. U blizini je smješten i roštilj na kojem možete pripremati jednostavna i ukusna jela te ih podijeliti s prijateljima ili obitelji.

Šarmantna kuća za odmor u blizini Slavonskog Broda Šarmantna kuća za odmor u blizini Slavonskog Broda (Foto: Airbnb.com)

Bartolovci su sjajna polazišna točka i za ljubitelje aktivnog odmora poput lova, riblova i cikloturizma. U blizini se nalaze i zaštićena prirodna područja poput Gajne, ribnjaka Jelas i ornitološkog rezervata Bara Dvorina, kao i uređena izletišta poput Petnje, Poloja, Ljeskove vode i Popovićeve šumice.

Kuća Bistrica u zaseoku Perići - 1 Putovanja Tik uz bistru rijeku: Kuća od 58 kvadrata idealna za "punjenje baterija"

Tijekom cijele godine možete uživati i u raznim drugim sadržajima, uključujući i brojne kulturne manifestacije, ali i istraživati povijesne lokalitete. 

Kuća za odmor Atar iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 310 kuna na noć.

Netaknuta priroda Like: Kamena kuća na rubu šume za sjajan odmor tijekom cijele godine Kamena kuća, Gospić - 2 Kamena kuća, Gospić - 3 Kamena kuća, Gospić - 4 +2 Kamena kuća, Gospić - 5

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju