U mjestu Bartolovci koje je udaljeno od Slavonskog Broda otprilike 15-ak minuta vožnje automobilom smještena je kuća za odmor Atar. Okružena je šumom i brežuljcima te predstavlja sjajno mjesto za sve one koji se žele riješiti stresa u miru i tišini te napuniti baterije.

Kuća za odmor Atar prostire se na 55 četvornih metara, a obuhvaća spavaću sobu u potkrovlju i dnevni boravak s dva kauča za maksimalni smještaj četvero osoba. Na raspolaganju je i dobro opremljena kuhinja s pogledom na prostrani vrt, blagovaonica te kupaonica.

Slika nije dostupna Putovanja Kamena kuća uz more na južnodalmatinskom otoku za one koji traže malo mira i tišine

Opustite se možete i na terasi na kojoj se nalazi stol i drvene klupe za druženje na otvorenom. U blizini je smješten i roštilj na kojem možete pripremati jednostavna i ukusna jela te ih podijeliti s prijateljima ili obitelji.

Bartolovci su sjajna polazišna točka i za ljubitelje aktivnog odmora poput lova, riblova i cikloturizma. U blizini se nalaze i zaštićena prirodna područja poput Gajne, ribnjaka Jelas i ornitološkog rezervata Bara Dvorina, kao i uređena izletišta poput Petnje, Poloja, Ljeskove vode i Popovićeve šumice.

Slika nije dostupna Putovanja Tik uz bistru rijeku: Kuća od 58 kvadrata idealna za "punjenje baterija"

Tijekom cijele godine možete uživati i u raznim drugim sadržajima, uključujući i brojne kulturne manifestacije, ali i istraživati povijesne lokalitete. 

Kuća za odmor Atar iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 310 kuna na noć.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju