Proljetno swinganje u OXBO Urban Bar & Grillu u ulici grada Vukovara 269 a, počinje od podneva, što znači da imate dovoljno vremena da obavite subotnji plac i kavu.

Ulaznica stoji 95 kn te obuhvaća degustaciju vina prisutnih vinara (Charpentier Champagne, Galić, Korlat, Roxanich, Trapan, Voštinić-Klasnić) i finger food (Creekstone flank steak bruschetta, ceviche kozica, tuna tartar, beef tartar, duck confit spring rolls, white tomato soup shooter).


Svatko će s kupljenom ulaznicom dobiti i tiket za food sampler (iliti platu) koji će sadržavati sve ove gore navedene delicije. Ideja je da s prijateljima minglate među vinarima, te da se svako malo netko od vas zaleti po svoju platu i da ju zajedno počistite!

Za swingersku atmosferu će biti zadužen DJ, koji će svoje mjesto kasnije popodne ustupiti bendu. Službeno sve ovo traje do 18.00h, ali  će vas bend definitivno uvjeriti da ostanete malo duže.

Ponovno je sve vrlo jednostavno – na vama je samo da uživate, a organizator Pleasure Seekers Croatia je tu da odradi svoju magiju.


We'll be in full swing. That's our thing.
Let's enjoy wine, food and spring!

Vesele vam se ove subote:
OXBO Urban Bar & Grill
PLEASURE SEEKERS CROATIA

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju