Ljubitelj si opuštajućeg odmora, ali se istovremeno želiš dobro zabaviti, a ne da ti se do Italije u Gardaland? Imamo rješenje koje je pun pogodak. Zaputi se na Jadran, i uz to što ćeš se dobro odmoriti, otpusti onaj veliki nagon za adrenalinom kojeg imaš i iskoristi ga u novootvorenom Fun Parku Mirnovec u Biogradu na Moru. Neće ti nedostajati ni predivnih fotografija zalazaka sunca, jer ćeš svakako stati u Zadru i... Čitaj dalje i saznat ćeš.

Bliži se tvoj dugo iščekivani dan kad pakiraš kofere i krećeš prema moru. O ovome sanjaš već dugo, no nikako da dođe taj trenutak kad sjedaš u auto i krećeš. Smjesti se u predivnom hotelu Petrčane koji krase čak četiri zvjezdice i uživaj najviše što možeš jer to zaista zaslužuješ.

Dočekat će te novoizgrađeni hotel sa zaista posebnim pogledom na more, bilo da ćeš u njemu uživati iz sobe, s plaže ili restorana. Tu te čekaju mir i tišina, ali i izvrsna klopa koja će te oduševiti jer je kuhari pripremaju s najvišom dozom ljubavi. Uz dalmatinska jela nepce možeš zadovoljiti i s kontinentalnim specijalitetima, stoga ako te uhvati nostalgija za pokojim zagrebačkim i međimurskim specijalitetom, ne brini se. Još ako uz to dodaš čašu vina, nema ti kraja!

Zavali se na plaži, okupaj na bazenu, unajmi bicikl i istraži okolicu. Kad ti je dosta izležavanja i čiste uživancije, sjedaj u auto ili se pridruži nekoj od organiziranih tura i posjeti nacionalne parkove Krku, Kornate ili Paklenicu, a voliš li prirodu i svakodnevno ti je potrebna doza kombinacije zelene i plave boje, Park prirode Vransko jezero dobra je ideja jer te tu čeka vidikovac s upečatljivim pogledom na jezero, more i okolne otoke.

Ako te ni ovo nije zadovoljilo i zaista ti je potreban adrenalin, kreni prema Biogradu na Moru i zaustavi se u Fun Parku Mirnovec, oazi zabave čak i za one kojima adrenalin nije najbolji prijatelj. Za njega kažu da je zabavni park u kakvom još niste bili, a divlji zapad, gusarski brod i svemir tematske su cjeline koje uveseljavaju mnoge. Praznih mjesta za sjedala na atrakcijama nema puno, no ona koja su ostala samo čekaju da sjedneš na njih i baciš mozak na pašu! Za ovo uzmi minimalno cijeli dan, no za kraj dana obavezno u Zadar.

Utabori se na poznatim zadarskim morskim orguljama i čekaj zalazak sunca. Pretpostavljamo da iz hotelskog restorana i sobe već imaš fotku na koju su svi ljubomorni, no ova će zaista biti posebna. Vrati se u Petrčane i sanjaj kako si proveo svoj poseban dan, a drugo se jutro probudi i s plaže šalji fotke svojim frendićima. Ako smo te zainteresirali, rezerviraj smještaj i zapamti, ovo će ti biti najbolji godišnji odmor u životu!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju