Moguće da je ovaj posao uistinu san snova. Putnički klub Thirdhome u potrazi je za djelatnikom. Ovaj klub omogućuje svojim članovima da se mijenjaju za kuće tijekom odmora. No, ne može svatko biti član tog kluba. Da biste se kvalificirali, morate imati drugu, vrlo luksuznu nekretninu koju onda mijenjate s vremena na vrijeme. 

Opis posla novog djelatnika je putovati svijetom 3 mjeseca sa svim plaćenim troškovima i plaćom od 10 tisuća dolara mjesečno i pritom odstajati u najluksuznijim vilama koje možete zamisliti. Usto, na dijelu vašeg putovanja može vam se netko i pridružiti. Putni trošak toj osobi neće biti plaćen, ali svi troškovi na destinaciji bit će pokriveni. Lokacije su još nepoznate, a poznato je samo da će se u ovom razdoblju obići 12 takvih vila.



Budući djelatnik mora tečno znati engleski, mora cijeniti luksuz i finije stvari te biti sklon dijeljenju svojih iskustava sa svijetom putem bloga, v-loga i drugih društvenih medija. Osoba mora biti i izrazito pismena i biti slobodna putovati svijetom od kolovoza do studenog.

Potrebno je iskustvo u društvenim medijima, pisanju, a dobrodošli su blogeri i v-logeri, odnosno svi koji imaju sposobnost sjajnog izražavanja kroz riječ, fotografiju i video, a također moraju biti i iskusni putnici!

Osim toga, potrebno je imati važeću putovnicu, vozačku dozvolu i nemati kazneni dosje. Primaju prijave samo osoba starijih od 18 godina, ali se možete prijaviti iz svih krajeva svijeta. Potrebno je poslati jednominutni video u kojem ćete objasniti zašto ste najbolja osoba za posao. Budite kreativni!

Prijavu šaljete na bestjobontheplanet@thirdhome.com, a sve što vas zanima o klubu ili poslu potražite na službenoj ili Facebook stranici.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju