U trendu Bijela parmigiana s tikvicama Savršeno za ljeto Bijela parmigiana: Recept za zapečene tikvice sa šunkom i sirom Čiovo - 2 Nekad Boa, danas Čiovo Može i bez trajekta: Predivan otok nedaleko od Splita na kojem ćete pronaći pustinju, čisto more i rajske plaže Špageti s tunom Tjedni jelovnik Bez puno posuđa i kompliciranja: 7 prefinih ljetnih jela za svaki dan ovoga tjedna


Iz boškinčevih vinograda nastala su neka od najboljih hrvatskih vina koja su prije tri godine potpuno su opčinila i velikog Anthonyja Bourdainea, koji svoj zanos nimalo nije skrivao u iznimno popularnom gastro-putopisu „No reservations“.

Uz ova vrhunska vina, kreiran je i ekskluzivan meni za koji su snage udružili chef Bistroa Apetit Goran Kočiš i Chef hotela Boškinac Marko Alilović, a koji je zaokružio „pašku“ večer čiji je vrhunac, naravno, bila čuvena paška janjetina.


Večer je otvorio Boškinac Ocu 2012 s carppaciom od paške janjetine, iza čega je uslijedio mousse od rakova – kanaštrele, praćen Boškincem Grande Cuvee 2010. Boškinac Rožolj 2012 sa salatom od pikantne hobotnice bio je uvod u pečenu janjetinu uz koju je savršeno pasao Boškinac Cab/Mer 2011 dok je kao desert poslužen paški tiramisu i Boškinac Prošek.


Svojevrsni credo vinarije Boškinac je Hipokratova izreka „Neka tvoja hrana bude tvoj lijek, a lijek tvoj neka bude hrana“ vjerujući kako, uz to što vino hrani i krijepi, ono u umjerenim količinama i - liječi.


Mi smo odavno shvatili veličinu ovoga vinara, i uvijek ćemo mu se rado vraćati, što toplo savjetujemo i vama!