Portal European Best Destinationas odabrao je plažu Pasjaču za najbolju europsku plažu u 2019. godini, a plažu Nugal u Tučepima smjestio je na treće mjesto.

Predivni konavoski biser bez sumnje je pravo čudo prirode pa je logično da se našao i u našem izboru najljepših plaža juga Hrvatske - Jedna savršenija od druge: Najljepše plaže u Dubrovniku i okolici.

"Najljepša plaža u Europi smjestila se u srcu božanskih Konavala, 10 minuta od Cavtata i 30 minuta od bisera Jadrana, grada Dubrovnika", pišu na stranici European Best Destinations u uvodu o predivnoj Pasjači.

Pasjača Pasjača (Foto: Andrea Kučiš)

Za Nugal kažu kako bi se, osim visokog mjesta u ovom izboru, vrlo lako mogla boriti za titulu najtajnovitijih plaža Europe pa predlažu posjetiteljima da budu posebno ekološki osviješteni i da koriste biorazgradivu kremu za sunčanje kako bi se ovaj dio raja na Zemlji sačuvao. 

Ovdje potražite popise najljepših plaža u Hrvatskoj.

 

Čudo prirode: Nekadašnje sovjetsko odlagalište praznih boca votke sada je prekrasna plaža Staklena plaža, Rusija - 3 Staklena plaža, Rusija - 4 Staklena plaža, Rusija - 2 +0 Staklena plaža, Rusija - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju