Ako ste u potrazi za skrivenim draguljem u Jadranskom moru, onda je otok Lošinj svakako vrijedan posjeta. Smješten na sjevernom dijelu hrvatske obale, ovaj bujni zeleni otok nudi posjetiteljima jedinstveni spoj prirodne ljepote i kulture. Sa svojim bistrim plavim morem i raznolikim morskim životom, popularno je mjesto za ronjenje i druge vodene sportove.

Otok je poznat i po aromaterapijskim vrtovima u kojima posjetitelji mogu iskusiti terapeutske prednosti mirisnih biljaka. Osim toga, ovdje možete istražiti neobična sela i njihove šarene kuće nasute neravnim terenom. Kao jedan od najmanje naseljenih velikih hrvatskih otoka, Lošinj obećava intimno iskustvo odmora na moru svima onima koji ga posjete.

Ovog proljeća uzmite predah i odmorite u krugu obitelji ili prijatelja u prekrasnim Nerezinama, malom slikovitom ribarskom mjestu, utočištu za sve koji traže miran bijeg od vreve gradskog života. Središte sela može se pohvaliti stoljećima starom arhitekturom, s rustikalnim kamenim kućama koje se nižu uskim kamenim ulicama.

Posjetitelji mogu istražiti lokalne trgovine i tržnice koje prodaju tradicionalne ručno izrađene predmete ili se uputiti na jednu od obližnjih plaža na sunčanje ili kupanje. Bilo da ste željni avanture ili opuštanja, Nerezine imaju što ponuditi svakom tko ih posjeti.

Želite li posjetiti Nerezine, istražite ponudu koju vam donosi portal Crno jaje, a koja vas vodi u mobilne kućice u Lopari Camping Resortu 4*. Prostran, dobro opremljen i smješten neposredno uz more, Lopari Camping Resort idealno je mjesto za odmor u šatorima, kamperima, kamp prikolicama i mobilnim kućicama. Povežite se s mediteranskim stilom življenja i opustite u mirisu autohtonog bilja, stabala i raslinja.

Dva noćenja za dvije odrasle osobe i dvoje djece do 12 godina ćete platiti svega 220 eura, a u cijenu je uključena i posteljina, ručnici, Wi-Fi, parking, mini golf i korištenje multisport terena.

Lošinjski arhipelag prirodni je rezervat dupina te predstavlja idealnu priliku za izbliza posvjedočiti ovim veličanstvenim, inteligentnim bićima. Na otoku se može pronaći preko tisuću biljnih vrsta, stoga doživite njihove mirise, boje, nevjerojatnu ljepotu i zrak pun esencijalnih borovih ulja i morskog aerosola.

Istražite ponudu ovdje: https://www.crnojaje.hr/Deals/Details/48116.

Kolijevka kune: Predivan gradić s pokretnim mostom zbog kojeg neki i zakasne na trajekt Osor - 1 Osor - 2 Osor - 4 +1 Osor - 5

 

 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju