Rovinj je vrlo lijep gradić, za mnoge jedno od najljepših mjesta na Jadranu. Mnogi koji će u gradu provesti 2-3 dana i najvjerojatnije će ostati oduševljeni njegovim šarmom, šarenim ulicama i veličanstvenim zalascima sunca.

Rovinj je vrlo slikovito mjesto koje svim svojim posjetiteljima nudi pregršt atrakcija, gastronomskih lokacija i uživanja u pogledu na more.

Rovinj je izvrstan grad za opuštanje i obiteljski odmor. U blizini starog grada nalazi se park šuma Zlatni rt, veliki park s biciklističkim stazama, plažama i kafićima. Ovdje možete provesti vrijeme zaokupirani raznim aktivnostima. Za ozbiljnije bicikliste, biciklističke staze se protežu i dalje: postoje 3 staze od 30 km i 2 koje su dužine preko 60 km. Pravo mjesto za aktivan odmor.

No, ni ponuda smještaja ne zaostaje. Trenutno aktualna ponuda na Crnom jaju donosi uživanje u proljetnom izdanju Rovinja uz 3 dana tj. 2 noćenja s uključenim polupansionom i bogatom wellness ponudi u Island Hotelu Istra 4* by Maistra. Dvije osobe ovaj će odmor platiti svega 1.508 kune, a u cijenu je uključena i vožnja brodom od centra do hotela.

Hotel je smješten na otoku Sv. Andrija odmah nasuprot Rovinja, a sadrži sve što je potrebno za potpuno opuštajući odmor: udobne sobe, bogatstvo sportske ponude na kopnu i moru, kompleks bazena, kilometri šetnica i plaža, bogati izbor ponude zdrave hrane u restoranima i barovima te čak 1600 m2 Wellness & Spa centra koji promiče duh Mediterana.

Istražite WELLNESS OTOK smješten u mirnom, izdvojenom dijelu hotela Istra na površini od 1600 m2 koji predstavlja svojevrsnu oazu mira i spokoja. Mirisi aromatičnog bilja prožimaju se cijelim prostorom i vode sve do mediteranskog vrta u kojemu se, stopljeni s prirodom, možete opustiti prije ili nakon tretmana. Opuštajuća glazba, svježe voće i voda te topli napici dodatno pridonose osjećaju ugode, a tu je i ACTIVE SPA zona za rekreaciju i sportsku aktivnost za održavanje dobre forme i zdravlja.

Istražite trenutno aktualnu ponudu na Crnom jaju ovdje.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju