Želite se maknuti od poznatih europskih odredišta, posjetiti neku daleku, a opet dovoljno blizu destinaciju te upoznati neku novu kulturu? Izrael se čini kao dobar odabir. Posjetite Jeruzalem, koji je po mnogima najsvetije mjesto na svijetu, čiji arheološki nalazi upućuju na postojanje naselja na mjestu ovog grada već u 3. tisućljeću pr. Kr.. Jeruzalem ima posebno važno mjesto u predaji triju monoteističkih religija: judaizma, kršćanstva i islama, što ga čini idealnom destinacijom za putovanje. Uz Jeruzalem, tu je i Tel Aviv koji je po mnogima Miami Bliskog Istoka, grad prepun povijesti, čudesne tehnologije i zabave na svakom uglu.

Do Tel Aviva u lipnju iz Zagreba možete u sljedećim terminima:

1. 6. 2021. – 19. 6. 2021. – 1.168 kn
5. 6. 2021. – 12. 6. 2021. – 1.433 kn
8. 6. 2021. – 14. 6. 2021. – 1.243 kn
15. 6. 2021. – 23. 6. 2021. – 1.281 kn


Let do Tel Aviva iz Zagreba traje oko tri sata, a vozite se kompanijom EL AL Israel Airlines. Ako vas brinu dimenzije prtljage, pročitajte naš članak o dimenzijama prtljage koju dobivate uz plaćenu kartu, a podsjetite se i zašto se cijene avionskih karti toliko često mijenjaju na dnevnoj razini.

Politika prtljage kod EL AL Israel Airlines avio kompanije

U navedenu cijenu uključen je jedna torba do 8 kilograma (ruksak ili torba za laptop) bez zadanih dimenzija, te možete ponijeti još jednu manju torbu, priručna torbica ili mali ruksak dimenzija 30 x 38 x 18 cm. Više informacija o prtljazi potražite na linku. Na poveznici  provjerite sve važne informacije vezane uz putovanja, otkazivanja i refundacije kod EL AL Israel Airlines avio kompanije.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere na snazi u Izraelu. Aktualne informacije možete pratiti ovdje.

Puno, ali puuuuno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju