Ljeto možda polako jenjava, ali avantura i opuštanje na prekrasnom otoku Rabu zasigurno još uvijek ne idu kraju. Hotel International 3*, smješten u srcu starog grada na rivi, nudi vam nevjerojatnu priliku za bezbrižan odmor uz 2, 3, 5 ili 7 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe po nevjerojatnoj cijeni već od samo 264,00 €. I kao dodatni bonus, dijete do 6 godina spava besplatno na pomoćnom ležaju!

Hotel International 3* ima svoju priču koja se proteže kroz povijest i tradiciju. Smješten uz obalu, ovaj hotel okružen je antičkim kamenim ulicama koje pozivaju na šetnju i istraživanje kulturnih znamenitosti. Uz ljubazno osoblje, gosti će se osjećati kao da su kod kuće dok uživaju u predivnom ambijentu hotela.

Otok Rab, jedan od najsunčanijih otoka na Jadranu, nudi raznolikost prirodnih ljepota. Njegova razvedena obala i kristalno čisto more prava su oaza za putnike i ljubitelje prirode. Osim toga, bogata povijest ovog otoka očituje se u arhitekturi starog grada te kulturno-povijesnim spomenicima iz rimskih i grčkih vremena.

Kad se vratite s istraživanja otoka, opustite se u wellness centru hotela. Finska sauna, bazen i whirlpool čekaju vas da vas razmaze i osvježe. Ovo je prava prilika za potpuno opuštanje i bijeg od stresa svakodnevnog života. Polupansion uključuje ukusne obroke u hotelskom restoranu, a kuhari hotela International pripremaju jela koja će vas oduševiti, posebno s lokalnim specijalitetima. A tu je i dodatna pogodnost - 10% popusta na ručak u a la carte restoranu "Dock69"!

Zaputite li se na Crno jaje pronaći ćete ponudu koja vrijedi od 1. do 30. rujna 2023. godine. Odmorite se i opustite na otoku Rabu, istražujte njegove prirodne ljepote, uživajte u bogatoj gastronomskoj ponudi i osjetite povijest koja oživljava na svakom koraku. Ne propustite ovu priliku za bijeg iz svakodnevnog života po super cijeni. Rezervirajte svoj odmor već danas i prepustite se čarima Raba!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju