Rovinj je mnogima omiljeni odabir za obiteljski odmor. Smješten tik ispod Limskog kanala, jedno je od najromantičnijih odredišta Hrvatske u kojem je povijest ispisana na najljepši mogući način. Čekaju vas tamo predivne, uske, zbijene kuće, ulice i trgovi, kao i bogata sakralna baština.

Zaputite se do poluotoka na kojem se nalazi staro središte grada, istražite staru gradsku palaču sa starom vijećnicom, prošećite se do crkve sv. Eufemije, koja je ujedno i najveći spomenik u gradu. Poželite li posjetiti neki od muzeja, zaputite se do Zavičajnog muzeja u kojem se krije arheološki postav, stalni postav posvećen pomorstvu, zbirka starih majstora, kao i soba Alexandra Kirchera, poznatog moreplovca, slikara i ilustratora.

Za ljubitelje malih, skrivenih i drugačijih muzeja tu je Eko Muzej Kuća o Batani, koja je svojevrsno interpretacijsko i dokumentacijsko središte ekomuzeja u kojem je kroz tri galerijska prostora prikazan život mornara.

U Rovinju se nude brojne mogućnosti za smještaj, pa se tako i odabir pravog hotela može činiti kao izazov. Mi smo pronašli onaj idealni u kojem ćete zaista uživati s obitelji.

Radi se o Family Hotelu Amarin 4*, gdje vas čeka zanimljiv i potpun jesenski odmor, a vaša će djeca biti vesela zbog mnoštva sadržaja koji ih tamo čekaju. Smješten je samo 4 kilometra od središta grada. Na raspolaganju su vam unutarnji bazen, gdje svoje mališane možete ostaviti da se bezbrižno kupaju, a vi možete popiti koktel i opustiti se.

Dobra je ideja i wellness-centar u kojem vas čekaju hidromasažna zona, termalna zona s Kneipp stazom i četiri vrste sauna, a poželite li se dobro izvježbati, posjetite tamošnji fitness-centar.

Djeca tijekom boravka mogu naučiti plivati u školi za neplivače, naučiti voziti dron, zajednički možete sudjelovati u jogi, uživati u vožnji biciklom s cijelom obitelji, posjetiti Escape Room, sudjelovati u potrazi za Marinom ili ih pak upoznati s Dash Robotima. Od svih tih aktivnosti birati možete dvije.

Doručak, ručak i večera bit će vam uključeni u cijenu, a animacijski program će vas oduševiti. Ne samo klince već i vas! Poželite li se odmoriti tijekom tjedna, ovo je ponuda za vas. Ne propustite je! Ako ste ipak više zainteresirani za vikend-odmor, ne propustite ovu ponudu.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju