Savršeno za putnike koji žele pobjeći od svega i uhvatiti dašak mira na hrvatskoj obali. Iako nije namijenjen obiteljima, parovi i grupe prijatelja ovdje će pronaći pravi mali raj koji nudi savršen odmor.

Otok Obonjan smješten je na križanju putova između srednje i jugoistočne Europe i u roku od nekoliko sati leta od većine europskih zračnih luka. Obonjan je lako dostupan iz međunarodnih zračnih luka Split i Zadar, a pruža netaknutu prirodu i kristalno čisto more. Na otoku ćete pronaći glamping odmaralište Obonjan koje je savršeno otočno odmaralište samo za odrasle osobe.

Smješten je tek 5 kilometara od grada Šibenika, a u blizini se nalazi i jedan od najljepših hrvatskih nacionalnih parkova – Kornati. Zaštićeni, privatni otok smješten među desecima nenaseljenih otoka – savršeno mjesto za odmore, događanja, radionice, rad i posao. Idealno za predstave, koncerte, festivale i zabave sve do izlaska sunca.

Ono u čemu mnogi ovdje uživaju su legendarni zalasci sunca u zaljevu Westharbour ili razgledanje zvijezda koje oduzimaju dah na južnoj plaži. Otkrijte pravu čaroliju otoka i prostranstva svemira. Nježni zvukovi valova u društvu dobrih prijatelja i vina učinit će vaš boravak na rajskom otoku nezaboravnim.

Na raspolaganju vam je boravak u luksuznim i potpuno namještenim šatorima Forest Lodges koji nude bračne ili odvojene ležajeve, vlastitu kupaonicu s tušem i WC-om te sve ugodnosti bilo kojeg drugog smještaja. No ipak nude veću povezanost s prirodom.

Portal Crno Jaje Premium trenutačno donosi dvije aktivne ponude koje će vam osigurati najbolji odmor ovog ljeta. Smjestite se u luksuznim šatorima već od 5.499 kuna (3 noćenja za 4 osobe), ili u Bell Tents, šatorima u obliku zvona već od 2999 kuna (3 noćenja za dvije osobe). Koju god opciju odabrali, nećete pogriješiti.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju