Otok Prvić smješten je u šibenskom arhipelagu, svega petnaestak minuta vožnje brodom od Vodica. Jedan je od manjih nastanjenih otoka u Jadranu, a poznato je da na njemu nema automobila. Upravo ovakva privatnost i mir sve su popularniji prilikom odabira destinacije za odmor, pa zašto ne odabrati ekološki osviješten odmor u predivnom mini kampu Perla.

Ovaj kamp idealno je mjesto za one koji su u potrazi za istinskom odmorom u prirodi daleko od gradskog užurbanog života, a kroz jednodnevne izlete mogu se posjetiti i susjedni otoci. Sam kamp smješten je unutar starog maslinika, što ovo iskustvo boravka čini veoma jedinstvenim.

Kamp svojim gostima donosi, osim spavaonice u šatoru, i zajedničku opremljenu kuhinju (kuhalo, hladnjak, toster, grijač za vodu, blender, roštilj, peka) i zajednički sanitarni čvor (odvojeno muški i ženski). Kako se sezona bliži kraju, tako je na portalu grupne kupnje Crno Jaje objavljena i aktualna ponuda za boravak u kampu koji donosi noćenje za dvije osobe po cijeni već od 299 kuna.

Otok Prvić se sa svoja dva naselje, Šepurinama i Prvić Lukom, spominje još u 11. stoljeću, a poznat je po svojim kamenim kućicama, uskim i strmim uličicama te predivnim pogledima s visina otoka. Na otoku ćete pronaći pregršt plaža kao i Memorijalni centar Fraust Vrančić koji je posvećen upravo njemu – prvom hrvatskom leksikografu i velikom izumitelju.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju