Pravi odmor nije tako lako pronaći. Pravi odmor uz jedinstvenu gastronomsku ponudu koju krasi poznata Michelinova zvjezdica još je teže pronaći. No kada dodamo da se takav odmor može pronaći upravo u Hrvatskoj, i to na otoku Pagu, sigurni smo da je to doživljaj koji nećete zaobići.

Krasno kameno zdanje boutique hotela Boškinac oaza je mira podno borove šume, pokraj vinograda i maslinika. Izgrađen je u polju, udaljen oko 700 metara od mora te dva kilometra od Novalje, ali čini se kao da je oduvijek ovdje. S ljupkih balkona i kaskadnih terasa pruža se pogled na Novaljsko polje, koje zrači ljepotom i mirom. Zamislite opuštanje na vanjskom bazenu u srcu mediteranskog raslinja. Dovoljno da osjetite povezanost s prirodom, a upravo je to ono čemu težimo u vrijeme užurbane svakodnevice.

Sklad profinjenog luksuza i iznimne udobnosti u kombinaciji s kreativnom kuhinjom i atraktivnom vinarijom otkriva jedinstven svijet mirisa, okusa i snova. Za one koji se žele prošetati ili provozati biciklom priroda koja nas okružuje – maslinici, vinogradi i borova šuma idealno su mjesto.

Posebna ponuda portala Crno Jaje donosi smještaj i uživanje u poznatom restoranu Hotela Boškinac, koji je poznat po interpretaciji tradicionalne otočke kuhinje na kreativan i moderan način. U restoranu ćete pronaći bogatu ponudu ribe, janjetine, sira i pršuta te drugih svježih sezonskih namirnica koje će se pobrinuti da gastronomsko iskustvo ima poseban, autorski pristup i nezaboravan okus.

Uz izvrsna jela ovdje možete uživati i u odličnim vinima kuće Boškinac, a poželite li otići korak više, tu je i vinski podrum koji je oduvijek bio okosnica načina života obitelji Šuljić-Boškinac.

Do Hotela Boškinac iz Zagreba će vam trebati tek nešto manje od 4 sata vožnje, a za vrijeme svog odmora na otoku Pagu nikako nemojte izostaviti i razgled otoka koji zaista pruža brojne aktivnosti tijekom cijele godine.

Priuštite si izvanredno iskustvo odmora i gastronomskih užitaka uz 4 NIGHTS 4 TWO paket u Hotelu BOŠKINAC 4* u Novalji, koji donosi četiri noćenja s doručkom i četiri vrhunske večere u sljedovima, sve za dvije osobe po cijeni već od 6670 kuna. Želite li nešto kraći odmor ispunjen gastronomskim delicijama, tu je GOURMET RETREAT paket koji donosi tri noćenja s doručkom i tri vrhunske večere u sljedovima za dvije osobe već od 5630 kuna.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju