Ako još niste isplanirali odmor, trenutačno možete naći zaista povoljne cijene ljetovanja diljem Hrvatske. Uz popularna mjesta na obali, visoko se izdižu i neke kontinentalne destinacije, a Crno jaje nudi odlične popuste ako plaćate pohranjenim Mastercard ili Maestro karticama. Pogledajte što se nudi i ne propustite priliku.

Kupanje i zabava u Istri

Resort Duga Uvala idealan je za opušteno ljetovanje, a ponuda vrijedi po povoljnoj cijeni uz 10 % popusta na Mastercard i Maestro karticom. Pripremite se na čisto more, lijepe plaže i raznovrsne sportske terene. Ljeto može početi!

Ljeto u Vodicama

Atraktivne Vodice često su odredište obitelji, ali i društva željnih zabave. S kojom god ekipom se tamo zaputili, zabavni dani su zagarantirani, pa škicnite ponudu za smještaj na obali, u neposrednoj blizini šljunčane plaže. Ponuda za Vodice ima još, i to čak s popustom od 30 %, pa požurite!

Skoknite do Trogira

Poželite li se smjestiti ipak malo južnije, tu je prekrasni Trogir. Ponuda za ljetovanje idealna je za parove, a odlično je i povoljno ono što se nudi u šarmantnom mjestu Marina, nadomak Trogira za već od 160 kuna po osobi s doručkom.

Ljeto je zabavno i na kontinentu

Za ljetni je odmor, zahvaljujući svojim vodenim oazama i odličnoj gastronomskoj i ostaloj ponudi, sve popularniji boravak na sjeveru. Ponuda za noćenje s polupansionom u Hotelu Spa Golfer prilika je za potpuno opuštanje. Zaželite li se Hrvatskog zagorja, onda pravac u Stubake i Hotel Matija Gubec, čija ponuda, zbog toga što sve zadrži, zvuči zaista primamljivo.

Želite li nezaboravni godišnji odmor, rezervirajte neku od ponuda, platite Mastercard ili Maestro karticom i ostvarite popuste do 30 %!

Gliser na napuhavanje s kojim ćete se osjećati kao milijunaš na ljetovanju Gliser na napuhavanje - 5 Gliser na napuhavanje - 4 Gliser na napuhavanje - 3 +4 Gliser na napuhavanje - 2
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju