Kod Tuhelja, samo tridesetak kilometara od Zagreba i njegove vreve, možete se opustiti u šarmantnoj drvenoj "kleti", ruralnoj kući za odmor Rajski mir, na vrhu brežuljka s divnim pogledom i povrh urednih vinograda koji se već pomalo počinju oblačiti u jesenske boje.

Ime je sve

Rajski mir na zagorskim bregima doživjet ćete u svako doba godine, a možda biste i trebali poslušati što vam ima za reći zima u vinogradu, a što ljeto. U kući će vam svakako biti udobno jer je ima i klimu i grijanje, a u svježe ljetne večeri ili hladne zimske dane dobro će vas ugrijati i hidromasažna kada i sauna.

Kuća za odmor Rajski mir - 4 Kuća za odmor Rajski mir - 4 (Foto: Booking.com)

Kuća za odmor Rajski mir može ugostiti tek dvoje ili troje ljudi. Nedavno je uređena i opremljena svim modernim blagodatima, a ima jednu spavaću sobu, opremljenu kuhinju, prostor za sjedenje i kupaonicu. U pogledu na zelenilo možete uživati s lijepe terase, a s domaćinima se možete i dogovoriti za pravi domaći, zagorski doručak.

Cijena noćenja na platformi Booking.com iznosi oko 170 eura, a vaši su ljubimci također dobrodošli. Detalje ponude naći ćete ovdje, kao i komentare zadovoljnih gostiju koji redom hvale ljubaznost domaćina, potpuni mir i prekrasan pogled.

Poželite li istražiti okolne brežuljke, mogućnosti su brojne, jer poznato je da se Zagorje može pohvaliti izvrsnom ponudom aktivnosti na otvorenom: od termi i uređenih planinarskih staza do adrenalinskih avantura, ali i samo šetnja po susjedstvu već će biti dovoljna da vas opusti i da napunite baterije – za što god treba.

Savršeno za cijelu obitelj: Izlet u bajkoviti austrijski gradić koji je proslavio animirani film Hallstatt - 4 Hallstatt - 1 Hallstatt - 2 +1 Hallstatt - 3
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju