Ako želite više od odmora i više od prirode, naš je prijedlog da se zaputite prema jednom od naših najvećih prirodnih blaga. Naravno, mislimo na Plitvička jezera, gdje vas u Plitvice Holiday Resortu, najzelenijoj kamping oazi Hrvatske, samo 8 kilometara udaljenoj od nacionalnog parka, čeka idealan odmor.

Bogatstvo prirodnih atrakcija i ljepota o kojima priča cijeli svijet i bezbroj mogućnosti za odmor dovoljni su razlozi zbog kojih biste trebali razmisliti o posjetu toj predivnoj lokaciji.

Osim samog Nacionalnog parka Plitvička jezera, bit ćete u blizini Nacionalnog parka Sjeverni Velebit, Nacionalnog parka Paklenica, Nacionalnog parka Kornati, kao i famoznih Baraćevih špilja. Idealno ako ste ljubitelji prirode jer vam je sve to nadomak vašeg smještaja.

Svoj odmor možete začiniti i posjetom bajkovitim Rastokama, gdje vas čekaju vile, upoznati možete povijest uz Stari grad Drežnik, saznati sve o Nikoli Tesli u njegovu memorijalnom centru u Smiljanu, a putujete li s djecom, možete ih iznenaditi Rutom bajke u Ogulinu posvećenoj stvaralaštvu Ivane Brlić-Mažuranić.

Sam resort smjestio se u mjestu Grabovac na samoj granici kopnene i gorske Hrvatske. Krećete li iz Zagreba, do resorta možete stići za svega sat i pol vožnje, a do samog Nacionalnog parka Plitvička jezera bit ćete udaljeni 8 kilometara. Iz kojeg god smjera krenuli, lokaciju ne možete promašiti.

Plitvice Holiday Resort nude vam standardnu ili superior sobu te kućice među krošnjama ili pokraj jezera. 

E, sad slijedi najteži dio, a to je odabir vrste smještaja gdje ćete provesti svoj odmor. Ako ste se zaželjeli dobro i kvalitetno opremljene standardne sobe, imamo pravu ponudu za vas. Želite li pak odmor podići na premium razinu, odabrati možete superior dvokrevetnu sobu. Sve što trebate je otvoriti ponudu i rezervirati svoj superior smještaj. Ne propustite jer ponuda uključuje i doručak.

Odabrati možete i kućicu tik uz jezero, a ono što vas tamo svakako čeka je prekrasan prizor prilikom buđenja. Priznajte, već sad zamišljate poglede. Udobnost je zagarantirana, stoga brzo klik na ponudu jer dobivate i 1 sat mini golfa gratis!

Ako vas niti jedna od ovih nije zadovoljila, svakako razmislite o ponudi za smještaj u kućici u krošnji. Ovo se zaista ne propušta, a tamo vas čeka samo luksuz, luksuz i luksuz. I uz ovu ponudu dobivate jedan sat mini golfa gratis, a ovo će biti prava prilika za vaše ponovno povezivanje s prirodom. Ponuda se nalazi na poveznici, stoga je brzo rezervirajte i uživajte visoko u krošnjama borova.

No to nije sve. Na svaku od ovih ponuda možete dobiti 10 % DODATNOG popusta za plaćanje pohranjenom Mastercard® ili Maestro® karticom. Sve što trebate učiniti prije kupnje jest kliknuti na „Spremi karticu za buduću kupnju“. Požurite jer dodatnih 10 % popusta dobiti možete za kupljene ponude do 15. listopada. Uživajte u istraživanju!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju