Oni koji su jednom posjetili ovaj dio Hrvatske, vjerojatno su se na prvu zaljubili. Kvarner i Kvarnerski zaljev privlače one koji vole blagu klimu, kvalitetne sadržaje, pogled na predivno čisto plavo more i „island hoping“ – istraživanje otoka u zaljevu.

Kvarner je također bogat poviješću i arhitektonskim ljepotama, a poželite li skoknuti do grada, Rijeka se nalazi u samom središtu regije. Puno je stvari za raditi u kojima će ljubitelji prirode i povijesti potpuno uživati, puno mjesta za istraživanje poput pješačkih staza i zaštićenih šuma, a tu su i otoci koje možete istražiti kroz dnevne izlete.

Poželite li ove zime odmoriti na Kvarnernu, Novi Vinodolski se čini kao dobar odabir za smještaj. Smješten svega 2 sata vožnje od Zagreba te oko 40 minuta vožnje do Rijeke, ovaj jadranski gradić svojom lokacijom, ali i turističkom ponudom privlači turiste tijekom cijele godine. Kvalitetne ponude ovdje ne nedostaje, a jedan smještaj ističe se od većine. Radi se o Marina Novi - marini smještenoj u neposrednoj blizini gradske luke Novog Vinodolskog, koja svojim vrhunskim dizajnom i najnovijim tehnološkim rješenjima postavlja nove standarde nautičkog života.

Idealna nautička polazišna točka, smještena na spoju sjevernog hrvatskog priobalja i Kvarnera, obiluje atraktivnostima prirodnih i kulturnih resursa, uključujući oko 100 km razvedene obalne linije. Četiri velika i brojni manji otoci te izuzetno privlačna mjesta pružaju bogatu ponudu raznih događanja od brojnih regata do kulturnih manifestacija tijekom cijele godine.

Ako ste se ovog ljeta našli u Novom Vinodolskom, sigurno ste ovdje popili kavu, no zamislite doživljaj buđenja u marini u jednom od luksuznih apartmana, spuštanje do mora na prvu jutarnju kavicu te uživanje u predivnim pogledima koje Marina Novi nudi.

Apartmani su dizajnirani za visoki komfor, suvremeno su i praktično opremljeni, a sadrže spavaću sobu, dnevni boravak, modernu kupaonicu i kuhinju. Svaki apartman je klimatiziran i posjeduje zasebnu natkrivenu terasu.

Trenutno aktivna ponuda na Crnom Jaju donosi vam smještaj u luksuznom apartmanu uz dva noćenja s uključenim polupansionom već od 1.287 kuna za dvije osobe, a u cijenu je uključena i masaža. Savršeno za pravi mindfulness odmor.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju