Na livadi kod drugog maksimirskog jezera sve je već spremno. Od sutra, tijekom cijelog dana Piknik-bar nudi osvježavajuća pića i sokove. Spremne su i piknik košare različitih veličina. Svaka košara sadrži sve potrebno za cjelodnevnu uživanciju u zelenoj oazi grada. Uz Gavrilović sendviče, President sir i vrhnje, svježe voće i povrće, Pan pivo i Somersby, svakog kupca, neovisno o veličini košare koju kupuje, očekuje i gratis Gavrilović jetrena pašteta 1938.

Očekuje vas košara puna iznenađenja

Prvih 30 kupaca zagrebačke piknik košare na dar dobiva i gratis President zrnati sir, s okusom vlasca ili sušene rajčice. Možete odabrati košaru za dvije, četiri ili šest osoba. U hladu guste maksimirske šume možete uživati u opuštenoj atmosferi uz DJ-e, a nema panike ni ako ste zaboravili na zaštitu od sunca. Na NiveaSun korneru čekaju vas edukatorice koje odgovaraju na sva vaša pitanja vezana za utjecaj sunčevog zračenja na kožu.

Svake subote, javna ustanova Maksimir organizira i besplatne edukativne ture Maksimirom za cijelu obitelj – pod nazivom "Putevima Jurja Haulika". Ova zabavna tura počinje na Livadi kraj Drugog jezera, gdje se održava i Zagreb PIKNIK!

Ulaz na Zagreb PIKNIK besplatan je za sve posjetitelje, a održavat će se svake subote od 10 do 20 sati.


 

 

 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju