Ako ste ikada poželjeli odsjesti u svemiru, Orion Span ima rješenje za vas. Aurora Station ponudit će prvu potpuno modularnu svemirsku stanicu i luksuzni hotel u svemiru. Aranžman će se prodavati za šestero ljudi koji će 12 dana živjeti poput astronauta 320 kilometara od zemljine površine u bestežinskom stanju.

U Orion Spanu navode kako će se pozabaviti istraživanjima uzgoja hrane u svemiru, koju će turisti moći odnijeti kući kao suvenir. Još jedna od pogodnosti koju vam ne mogu ponuditi ni najskuplji hoteli na Zemlji je 16 zalazaka i izlazaka sunca svakih 24 sata. Pri povratku na Zemlju tvrtka će osigurati junački doček prilikom slijetanja.

Ako ste zainteresirani, za svemirski turizam počnite štedjeti jer će vam do 2022. godine u kojoj se predviđa otvorenje trebati oko 58 milijuna kuna po osobi. Trening za hotelski smještaj u svemiru organizirat će se u tri faze – od tečaja u trajanju od mjesec dana do šest tjedana u Houstonu i zatim Aurori. Nakon završenog tečaja, polaznici će moći iskoristiti certifikat za iduća putovanja.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju