Sastojci za 2 osobe:
200 grama pilećih prsa
250 ml mlijeka
200 grama sušene tjestenine
200 grama špinata
50 grama sira parmezana
2 češnja češnjaka
sol i papar po želji

U trendu Pileći paprikaš Tjedni jelovnik Zasitna su, fina i rade se bez puno muke: Sedam predobrih jela za svaki dan ovog tjedna Kuća za odmor Out House, Sv. Ivan Zelina, Airbnb - 9 Mir i tišina Pola sata od Zagreba: Kuća s bazenom za vikend-odmor u kojoj vam nitko neće smetati Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura

Priprema:

 1. Pržite kockice špeka u tavi na umjerenoj temperaturi dok ne postanu hrskave.

2. Dodajte piletinu narezanu na kockice i ispržite ju.

3. Dodajte nasjeckan češnjak.

4. U tavu stavite sušenu tjesteninu i sve zajedno zalijte mlijekom.

5. Pred kraj kuhanja dodajte svježe listiće špinata, sir parmezan te sol i papar. Sve dobro promiješajte.

6. Poslužite toplo sa sezonskom salatom. Dobar tek!