Sastojci za 2 osobe:
200 grama pilećih prsa
250 ml mlijeka
200 grama sušene tjestenine
200 grama špinata
50 grama sira parmezana
2 češnja češnjaka
sol i papar po želji

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije

Priprema:

 1. Pržite kockice špeka u tavi na umjerenoj temperaturi dok ne postanu hrskave.

2. Dodajte piletinu narezanu na kockice i ispržite ju.

3. Dodajte nasjeckan češnjak.

4. U tavu stavite sušenu tjesteninu i sve zajedno zalijte mlijekom.

5. Pred kraj kuhanja dodajte svježe listiće špinata, sir parmezan te sol i papar. Sve dobro promiješajte.

6. Poslužite toplo sa sezonskom salatom. Dobar tek!