Sastojci za 2 osobe:
200 grama pilećih prsa
250 ml mlijeka
200 grama sušene tjestenine
200 grama špinata
50 grama sira parmezana
2 češnja češnjaka
sol i papar po želji

U trendu Čiovo - 2 Nekad Boa, danas Čiovo Može i bez trajekta: Predivan otok nedaleko od Splita na kojem ćete pronaći pustinju, čisto more i rajske plaže Špageti s tunom Tjedni jelovnik Bez puno posuđa i kompliciranja: 7 prefinih ljetnih jela za svaki dan ovoga tjedna Bijela parmigiana s tikvicama Savršeno za ljeto Bijela parmigiana: Recept za zapečene tikvice sa šunkom i sirom

Priprema:

 1. Pržite kockice špeka u tavi na umjerenoj temperaturi dok ne postanu hrskave.

2. Dodajte piletinu narezanu na kockice i ispržite ju.

3. Dodajte nasjeckan češnjak.

4. U tavu stavite sušenu tjesteninu i sve zajedno zalijte mlijekom.

5. Pred kraj kuhanja dodajte svježe listiće špinata, sir parmezan te sol i papar. Sve dobro promiješajte.

6. Poslužite toplo sa sezonskom salatom. Dobar tek!