U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije


Uprava švicarskog diva Barry Callebaut za preradu kakaa priznala je da je pronašla četvrtu vrstu čokolade. Mliječnoj, tamnoj i bijeloj čokoladi pridružila se nova članica po imenu Ruby. Zadnja vrsta čokolade - bijela, otkrivena je prije osamdeset godina.

Nova vrsta čokolade radi se od Ruby kakaa, te ju karakterizira jedinstvena ružičasta boja po kojoj je dobila ime. Boja je prirodna te ima osvježavajući čokoladni okus s natruhama bobičastog voća.

Rezultat je kremasta delicija, kiselo-slatkog okusa koja se izvrsno može kombinirati u različitim vrstama slastica.

Ruby čokolada predstavljena je u Šangaju, a još uvijek nije poznato kada će stići na europsko tržište.

U videu Dnevnika Nove TV pogledajte kako izgleda nova vrsta čokolade.