Trebate ideju za doček koja je jednostavnija od planiranja putovanja u inozemstvo ili smrzavanja na hladnoći, a zanimljivija od kućnog partyja već treću godinu zaredom? Mi smo ove godine razmišljali kako bi bilo novu godinu dočekati u nekom od prekrasnih predjela Lijepe Naše, poput npr. Plitvičkih jezera. U tu smo svrhu pronašli 3 kućice za doček na Plitvičkim jezerima.

1. Etno kuće u Plitivica Selu

Resort Etno Houses Plitvica Selo smješten je u srcu Plitvičkih jezera, u blizini Ulaza 3. Ako vas na prvu etno asocira na tradicionalni ugođaj, ovdje su sobe zapravo spoj tradicije i suvremenosti. Naizgled starinsko selo obilježava duh prošlih vremena uklopljen u arhitekturu ličkog podneblja, a interijer ispunjava suvremeni luksuz za uživanje bez granica. Ručno izrađen tradicionalni namještaj, drvo, kamen i odlično ukomponirane boje te bazen i spa centar odvest će vas na najbolji mogući način u Novu godinu.

2. Holiday Park Fenomen Plitvice

Turističko naselje Holiday Park Fenomen Plitvice raspolaže s 4 kućice te ukupno 14 smještajnih jedinica i idealno je za one koji bi novu rado dočekali u Nacionalnom parku Plitvička jezera. Birati možete između apartmana, deluxe studija i planinske kuće, a u sklopu objekta se svakodnevno poslužuje kontinentalni i bife doručak. O hrani ne morate voditi brigu jer se tamo nalazi i restoran, a lokacija u Plitvica Selu je odlična jer će vam do Nacionalnog parka trebati samo 15-ak minuta autom, što je idealno za izlet u prirodu tijekom vašeg novogodišnjeg putovanja.

3. Apartman Smoljanac

U Smoljancu na području Plitvičkih jezera smjestio se Apartman Smoljanac koji još uvijek slobodan čeka svojih maksimalno 5 osoba koje bi u njemu dočekale novu godinu. Dvije spavaće sobe, kuhinja, kupaonica te blizina Ulaza 2 u Nacionalni Park Plitvička jezera omogućit će vam sve što vam je potrebno za dobar doček i usputni izlet po prirodnim ljepotama hrvatske prirode. Požurite dok je još slobodan. 

Hit Adventa u Rijeci! Svi žele probati genijalni riječki škartoc Riječki škartoc - 3 Riječki škartoc - 6 Riječki škartoc - 7 +2 Riječki škartoc - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju