U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije


Gastro pustolov Donal Skehan priprema drugu sezonu svojeg putopisnog serijala za Food Network koja obuhvaća europske specijalitete. Njegove destinacije su Budimpešta, Krakow, Lisabon, Amsterdam, Istanbul, San Sebastian, Stockholm, Puglia u Italiji i naša Istra.

Za potrebe emisije 'Pratite Donala' slavni je kuhar ribario Jadranskim morem s Davidom Skokom, i od njega naučio najbolji način za spremanje ribe. Marina Gaši pokazala mu je kako se sprema crni rižot, a s Danijelom Puh lutao je istarskim šumama u potrazi za najfinijim tartufima.



Domaćin Goran Zgrablić naučio ga je kako se mijese fuži i kuha žgvacet na otvorenom, te ga upoznao s ljepotama istarske malvazije. Svoju slavu 29. godina star Irac zahvaljuje širokom krugu interesa.

Iako je započeo kao pjevač i televizijski voditelj, ljubav prema kuhanju i hrani pretvorila ga je u internacionalnu gastro senzaciju koja je iznimno aktivna na društvenim mrežama i Youtube-u gdje ga sveukupno prati više od 3 milijuna obožavatelja.

Emisija o Istri iz druge sezone 'Pratite Donala' bit će emitirana sljedeće godine, a u našoj fotogaleriji možete zaviriti u dio atmosfere sa snimanja. Prvu sezonu popularnog serijala, snimanog u Vijetnamu, možete pratiti petkom od 20 sati na Food Networku.

 

A photo posted by @punkuferhr on