U trendu EastLink - 3 Pošto soba? "Prijevara" teška 744 tisuća eura: Hotel u kojemu nitko nikada nije uspio rezervirati sobu Salata od krastavaca Jako osvježavajuća Trik sastojak za najfiniju salatu od krastavaca koju morate probati Malo Grablje - 4 Otok sunca Selo duhova na Hvaru: Malo Grablje u kojem ćete naći restoran s milijun zvjezdica


Gastro pustolov Donal Skehan priprema drugu sezonu svojeg putopisnog serijala za Food Network koja obuhvaća europske specijalitete. Njegove destinacije su Budimpešta, Krakow, Lisabon, Amsterdam, Istanbul, San Sebastian, Stockholm, Puglia u Italiji i naša Istra.

Za potrebe emisije 'Pratite Donala' slavni je kuhar ribario Jadranskim morem s Davidom Skokom, i od njega naučio najbolji način za spremanje ribe. Marina Gaši pokazala mu je kako se sprema crni rižot, a s Danijelom Puh lutao je istarskim šumama u potrazi za najfinijim tartufima.



Domaćin Goran Zgrablić naučio ga je kako se mijese fuži i kuha žgvacet na otvorenom, te ga upoznao s ljepotama istarske malvazije. Svoju slavu 29. godina star Irac zahvaljuje širokom krugu interesa.

Iako je započeo kao pjevač i televizijski voditelj, ljubav prema kuhanju i hrani pretvorila ga je u internacionalnu gastro senzaciju koja je iznimno aktivna na društvenim mrežama i Youtube-u gdje ga sveukupno prati više od 3 milijuna obožavatelja.

Emisija o Istri iz druge sezone 'Pratite Donala' bit će emitirana sljedeće godine, a u našoj fotogaleriji možete zaviriti u dio atmosfere sa snimanja. Prvu sezonu popularnog serijala, snimanog u Vijetnamu, možete pratiti petkom od 20 sati na Food Networku.

 

A photo posted by @punkuferhr on