Pizza Fondue Dip:

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Spavanje na konopima/Ilustracija Mračno doba Ovako se živjelo u doba velikog siromaštva: Ljudi su davali novac kako bi mogli spavati na konopcima Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom

Vrijeme pripreme: 5 minuta
Vrijeme kuhanja: 20 minuta

Sastojci:
1 žlica maslinovog ulja
1 srednja glavica luka (narezan na kockice)
1/2 kg mljevenog mesa
2 češnja češnjaka
1,5 žličice sušenog origana
1 žličica soli
1/2 žličice papra
Umak za pizzu
1,5 šalica naribanog sira

1 kruh (narezan na kockice), ili štogod za umakanje

Zagrijte maslinovo ulje u tavi na srednje jakoj vatri. Dodajte luk i pirjajte dok ne omekša. Dodajte meso. Kada je meso skoro gotovo, dodajte češnjak, origano, sol i papar. Smanjite vatru, dodajte umak i dobro promiješajte. Zatim dodajte sir i miješajte dok se sir potpuno ne otopi.

Poslužite s kruhom izrezanim na kockice, pecivom, čipsom. Pozdravite se sa čistim stolnjakom/dekicom i uživajte!.