Za početak na srednje jakoj vatri propržite češnjak, dodajte žlicu bijelog vina, jednu žlicu meda, balsamico i četiri žlice senfa. Uz povremeno miješanje kuhajte oko tri minute, ili dok se ne zgusne.
Začinite solju i paprom.

Na foliju poslažite šest fileta lososa, premažite pripremljenom glazurom i pospite sa svježim origanom. Pecite 10-15 minuta zatim ponovo premažite glazurom, posolite i popaprite.

U trendu Tekućina iz konzerve slanutka ili graha zove se aquafaba Važno pitanje Treba li ispirati tekućinu iz konzerve graha ili slanutka? Suhomesnati proizvodi Skraćuju život Stručnjak za dugovječnost otkrio: Nemojte jesti ovih 5 "otrovnih" vrsta hrane Pirjane tikvice Uz meso i ribu Najfinije pirjane tikvice: Recept za sjajan prilog gotov za 10 do 15 minuta

Kako to izgleda uživo - provjerite u videu.