Za početak na srednje jakoj vatri propržite češnjak, dodajte žlicu bijelog vina, jednu žlicu meda, balsamico i četiri žlice senfa. Uz povremeno miješanje kuhajte oko tri minute, ili dok se ne zgusne.
Začinite solju i paprom.

Na foliju poslažite šest fileta lososa, premažite pripremljenom glazurom i pospite sa svježim origanom. Pecite 10-15 minuta zatim ponovo premažite glazurom, posolite i popaprite.

U trendu Plaža Sakarun - 1 Sakarun Hrvatski Havaji: Duga pješčana plaža koja je proglašena jednom od najljepših na svijetu Restoran "Hvala" je njihova valuta Kakav bezobrazluk! Zemlja u kojoj je ostavljanje napojnice konobarima u kafićima i restoranima - uvreda Turisti Kulturološki šok Amerikanci u čudu o Hrvatskoj: "Sve je maleno, hrana je bizarna, a od zahodske mafije imamo traume"

Kako to izgleda uživo - provjerite u videu.