Pripremite klasičnu smjesu za palačinke, ali nemojte je šećeriti, ispecite nekoliko traka slanine, a jabuke izrežite na tanke kriške.

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije

Na dobro zagrijani maslac stavite dvije trake (prethodno pečene) slanine, prelijte smjesom za palačinke, stavite jabuke i kad se to pretvori u cjelinu - opet smjesu za palačinke.

Kada su pečene, po želji posipajte šećerom (o Bože!?) i obavezno jedite dok su još tople.

Bon eetlust!