Svježi rezanci odličan su dodatak mnogim jelima, a posebno će obogatiti okus juhe. Ako nemate mnogo vremena za izradu, možete se poslužiti malim trikom.

Pomiješajte pjenjačom tri žumanjka, malo brašna i soli sve dok ne dobijete glatku smjesu. Smjesa mora biti tekuća (slične teksture kao smjesa za pečenje palačinki).

Ulijte smjesu u plastičnu vrećicu za ukrašavanje torti, stisnite smjesu dok ne nestane sav zrak iz vrećice, a potom škarama odrežite vrh.

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije

Pečeni kukuruz Hrana i piće Ne morate ga ni očistiti: Trik za najlakše "pečenje" kukuruza

Što je rupica na vrećici veća to će biti i širi rezanci nakon termičke obrade. Baš zato preporučuje se da napravite što manju rupicu ako pripremate rezance za juhu.

Nagnite vrećicu sa smjesom iznad lonca u kojem se kuha juha i lagano stišćite sadržaj dok ne dobijete odgovarajuću količinu rezanaca.

Neka se rezanci kuhaju u juhi oko 30 sekundi do jedne minute ovisno o njihovoj debljini, a onda ih poslužite. Dobar tek!

U YouTube videu 5-Minute Craftsa pogledajte kako možete pripremiti domaće rezance za juhu za manje od 5 minuta.