Svježi rezanci odličan su dodatak mnogim jelima, a posebno će obogatiti okus juhe. Ako nemate mnogo vremena za izradu, možete se poslužiti malim trikom.

Pomiješajte pjenjačom tri žumanjka, malo brašna i soli sve dok ne dobijete glatku smjesu. Smjesa mora biti tekuća (slične teksture kao smjesa za pečenje palačinki).

Ulijte smjesu u plastičnu vrećicu za ukrašavanje torti, stisnite smjesu dok ne nestane sav zrak iz vrećice, a potom škarama odrežite vrh.

U trendu Kviz općeg znanja - 1 15 pitanja Kviz općeg znanja: Za one dobrih živaca i još boljeg pamćenja Villa Desert Rose na otoku Pagu, Airbnb - 9 Ima i bazen 100 metara od mora: Kuća na Pagu "usred ničega" u kojoj ćete se osjećati kao da ste sami na svijetu Svinjski kotleti Tjedni jelovnik 7 božanstveno finih jela za svaki dan ovoga tjedna idealnih za one koji paze koliko jedu proteina

Pečeni kukuruz Hrana i piće Ne morate ga ni očistiti: Trik za najlakše "pečenje" kukuruza

Što je rupica na vrećici veća to će biti i širi rezanci nakon termičke obrade. Baš zato preporučuje se da napravite što manju rupicu ako pripremate rezance za juhu.

Nagnite vrećicu sa smjesom iznad lonca u kojem se kuha juha i lagano stišćite sadržaj dok ne dobijete odgovarajuću količinu rezanaca.

Neka se rezanci kuhaju u juhi oko 30 sekundi do jedne minute ovisno o njihovoj debljini, a onda ih poslužite. Dobar tek!

U YouTube videu 5-Minute Craftsa pogledajte kako možete pripremiti domaće rezance za juhu za manje od 5 minuta.