Svježi rezanci odličan su dodatak mnogim jelima, a posebno će obogatiti okus juhe. Ako nemate mnogo vremena za izradu, možete se poslužiti malim trikom.

Pomiješajte pjenjačom tri žumanjka, malo brašna i soli sve dok ne dobijete glatku smjesu. Smjesa mora biti tekuća (slične teksture kao smjesa za pečenje palačinki).

Ulijte smjesu u plastičnu vrećicu za ukrašavanje torti, stisnite smjesu dok ne nestane sav zrak iz vrećice, a potom škarama odrežite vrh.

Pečeni kukuruz Hrana i piće Trik za najlakše "pečenje" kukuruza u samo 12 minuta

Što je rupica na vrećici veća to će biti i širi rezanci nakon termičke obrade. Baš zato preporučuje se da napravite što manju rupicu ako pripremate rezance za juhu.

Nagnite vrećicu sa smjesom iznad lonca u kojem se kuha juha i lagano stišćite sadržaj dok ne dobijete odgovarajuću količinu rezanaca.

Neka se rezanci kuhaju u juhi oko 30 sekundi do jedne minute ovisno o njihovoj debljini, a onda ih poslužite. Dobar tek!

U YouTube videu 5-Minute Craftsa pogledajte kako možete pripremiti domaće rezance za juhu za manje od 5 minuta.