Mime's trattoria i pizzeria u Petrinjskoj ulici proširila je svoju ponudu i postala još jedno od mjesta u Zagrebu na kojemu možete navratiti na rani ručak.

Na brunch meniju glavnu ulogu igraju namirnice kao što su jaja, avokado, losos, granola i voće. Brioche tost s pečenim špekom, poširanim jajetom, hollandaise umakom i vlascem, bruschetta
s kuhanom šunkom, kajganom, karameliziranim lukom i sjemenkama gorušice ili brioche tost s lososom samo su neka od novih jela u ponudi.

Mime's trattoria i pizzeria u Zagrebu - 4 Mime's trattoria i pizzeria u Zagrebu - 4 (Foto: Bojan Zibar)

U Mime's se dolazi i na pizzu, koja je kombinacija tradicionalne napoletane i romane. Sastojke uvoze iz Italije, a slažu ih u klasične margherite i capricciose te gourmet pizze s nešto drukčijim sastojcima kao što su pistacija, avokado, kruška, dimljeni losos ili stracciatela di burrata. Preporuka chefa kuhinje je pizza Mime's, na kojoj su glavne zvijezde kruška i gorgonzola dolce, koje prema njegovim riječima daju poseban umami.

Banksy u Ljubljani: Jako dobar povod za izlet na kojem se ne morate baviti samo umjetnošću Banksy - 10 Banksy - 9 Banksy - 8 +6 Banksy - 1

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju