Kad bi Goodara mogla poprimiti ljudski oblik, mogli bismo je zamisliti kao skroz cool lika kojeg viđamo posvuda u autentično-zaraznom chill raspoloženju. Legendarni Domagoj Jakopović Ribafish, naš najpoznatiji pivski sommelier čije nepce ima vjerojatno dvaput više okusnih pupoljaka nego u ostalih smrtnika, zajedno s čakovečkom pivovarom Lepi Dečki Brewery, zaslužan je za pitku umjetnost u kojoj se jednostavno mora uživati svim osjetilima – Goodaru. To craft pivo ubrzo će, tvrdi, postati definicija dobrih osjećaja koju ekskluzivno možete kupiti u Kauflandu.

GOODARA GOODARA (Foto: Cvoke)

Kako i sam voli guštati u viruoznim okusima Lepih Dečki, zajedno s Master brewerom, Ribafish je skuhao pivo po svojem ukusu koje će razmaziti i najistančanija nepca: ''Moj je život totalni sukob ozbiljnog amaterskog sportaša i vrsnog hedonista pa kako nemam više 25 godina kad je tijelo od čelika, a jetra od kevlara, s godinama počinjemo uživati s podignutom ručnom. Upravo zbog toga bila je ideja imati kvalitetno pitko pivo za svaki dan.'' Gastroentuzijast Ribafish, koji okuse poznaje bolje od njih samih, kaže kako je Goodara izvrsno pivo za svaku priliku zbog čega nije važno gdje je i s kim pijete, važno je da upravo njezini jedinstveni okusi definiraju trenutke koji vas čine sretnima.

''Postoje tri Goodare, Lager, Blond Ale i Pale Ale. Lager je oštar, gorak, hladi u ljetnim vrućinama, blond ale je mekan, nježan i prati ljetne ritmove u sumrak, dok je pale ale baš pivo za guštanje i kontempliranje'', kaže Ribafish, koji u Lager Pale Aleu, ističe, uživa uz utakmicu, Blond Ale rezerviran je za plažu, a Pale Ale tu je za sve ostalo.

GOODARA GOODARA (Foto: Cvoke)

S obzirom na to da nikad ne pije sam, u pivu najviše voli guštati s ekipom, sa sretnim i nasmijanim ljudima u ležernoj atmosferi dok nikamo ne žuri, kaže, a za vruće ljetne dane svakom vrsnom pivoljupcu savjetuje jedno: ''Opskrbite se četom Goodara i krenite na savršen dan godišnjeg odmora. Ili pak samo do prijatelja na roštilj. I jednu prije spavanja'', kaže Ribafish.

Njegovo je istančano nepce već dosad okusilo nezamisliva čudesa, a sa svojim dugim stažem u svijetu craft okusa odgovorno tvrdi da se to vrhunsko piće zbog kojeg u frižideru vrijedi potražiti mjesto više, dijeli u dvije kategorije: ''Postoje epohalne, fantastične priče o pivima, zlatom okićena čudesa koja se piju za šankom, polako i uz komad papira za bilježenje detalja, a postoje i piva za ekipu, ali od prirodnih i kvalitetnih sastojaka.''

GOODARA GOODARA (Foto: Cvoke)

Za Goodaru, koju možete potražiti ekskluzivno u Kauflandu, nije važno u koju ćete je kategoriju smjestiti, jedino se vrijedi pobrinuti da u svojem dobrom osjećaju u tekućem obliku, maksimalno uživate. ''Kaufland se, ako se ne varam, prvi u Hrvatskoj sjetio pružiti priliku malim nezavisnim pivarima da za njih rade craft pivo'', rekao je Ribafish i s hladnom Goodarom teatralno nazdravio: ''Ajd, pivili!''



Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Kaufland po najvišim profesionalnim standardima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju