Biste li proveli noć na rubu litice? Airbnb vam pruža mogućnost da doživite ovo neobično iskustvo na najsigurniji mogućni način.

Na ovoj internetskoj platformi za najam smještaja u ponudi se nalazi Cliff Dweller - kućica inovativnog dizajna od drveta i kamena koja je smještena na rubu litice u klancu Red River u američkoj saveznoj državi Kentucky.

Ne brinite, ne morate se penjati s klinovima da biste došli do tog neobičnog smještaja. Uz stijenu se nalazi više stotina stepenica, a koje vas vode ravno do kuhinje s električnim štednjakom i mini hladnjakom, kupaonice s tuš kabinom i dvije spavaće sobe za maksimalan boravak četiri osobe.

Jedini način za dolaženje do kućice Cliff Dweller Jedini način za dolaženje do kućice Cliff Dweller (Foto: Airbnb.com)

Na raspolaganju vam je i terasa na krovu kućice s koje puca veličanstveni pogled na okolicu.

Vlasnici preporučuju da sa sobom ponesete samo najnužnije stvari, te da ih spakirate u ruksake umjesto torba i kofera jer će vam to dramatično olakšati boravak u Cliff Dwelleru.

Najvažnija stvar koja vam se treba naći u ruksaku? Udobna i stabilna obuća te naglavna lampa bez koje je nemoguće kretati se ovim izazovnim terenom kad zađe sunce.

Cliff Dweller se iznajmljuje po cijeni od 7800 kuna na noć. Dio njegovog šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Dvorac star 600 godina u kojem možete živjeti kao kralj za 1350 kuna na noć Dvorac Cahercastle u Irskoj - 5 Dvorac Cahercastle u Irskoj - 4 Dvorac Cahercastle u Irskoj - 3 +1 Dvorac Cahercastle u Irskoj - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju