U Velikoj Gorici blizu zračne luke nalazi se Garden Hill, novi luksuzni hotel s četiri zvjezdice koji ima 39 soba i 6 apartmana, prostrani wellness te dvorane za sastanke, manje seminare i konferencije, što ga čini idealnim ambasadorom kongresnog turizma. Otvorenje se s nestrpljenjem očekuje u prosincu, a vrijedi napomenuti da je projekt sufinanciran iz EU fondova.

Garden Hill - 1 Garden Hill - 1 (Foto: Garden Hill)

Prostrane dvokrevetne sobe i apartmani dizajnirani su za opuštajući odmor nakon napornog dana, a sadrže sve što je potrebno za obavljanje poslovnih obveza.
Restoran Hill osim bogatog doručka ima i a lá carte jelovnik te nudi mogućnost organiziranja domjenaka, evenata i drugih svečanosti. Kuhinja se temelji na tradicionalnim i sezonskim hrvatskim jelima. Između drugih pogodnosti, restoran je opremljen najmodernijom opremom za ozvučenje. U sklopu hotela postoje i manje sobe za sastanke koje su dostupne za najam.

Prostor za svadbe Prostor za svadbe (Foto: Garden Hill)

Prostranost restorana omogućuje i proslavu vjenčanja, a posebna ponuda za mladenke su pripreme za vjenčanje u wellnessu koji osim spa-zone ima i salon za uljepšavanje. Prostrani welness ima finsku saunu, hidromasažnu kadu, grijane ležaljke i posebne tuševe, a gostima su na raspolaganju i opuštajuće masaže. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju