Uz Lajnap komičarsku ekipu ‒ Vlatka, Tomislava, Aleksa i Gorana činit će vam se da su svakodnevni problemi zapravo nebitne sitnice i na kraju ćete se jednostavno morati nasmijati. Energija koju ova četvorka širi Kinom Grič, ali i ostalim pozornicama diljem Hrvatske, pršti od veselja i pozitive. Publici, čini se, toga nikad nije dosta jer su u roku od pola godine rasprodali 32 predstave.

 

A post shared by LAJNAP Comedy (@lajnap.comedy) on

Vlatko Štampar je čakovečki div od dva metra koji se zna šaliti i na svoj račun. Samo poslušajte njegov stand-up o Međimurcima i sve će vam biti jasno. Ako vas ne kupi forom, morat ćete se nasmijati njegovim osebujnim pokretima. Čim se pojavio na komičarskoj sceni, postao je miljenik publike pa mnogi stoga kažu da je jedan od najboljih komičara na ovim prostorima.

Tomislav Kozačinski, za prijatelje Koza, poznat je po „šok“ humoru upravo zato što za njega ne postoje tabu-teme. Da ga sretnete na ulici, nikada ne biste rekli da ovaj bajker skriva urnebesne fore.

Aleks Curać Šarič je Riječanin uz kojeg ćete imati osjećaj da ga poznajete cijeli život. Aleks nema problema s improvizacijom, a smijeh je uz njega zagarantiran.

Goran Vugrinec Goc jedan je od najhiperaktivnijih naših komičara koji već osam godina nasmijava publiku. U slobodno vrijeme Goran pokušava biti sportski tip, ali svi će se složiti da mu stand-up bolje ide.

Sinergijom ove četvorice različitih karaktera zagarantirana vam je zabava, a ako preferirate jednog od njih, veselit će vas činjenica da nastupaju i odvojeno.

Za Lajnap nema stanke, ovu veselu ekipu možete pogledati u:
     • Kino Grič (Zagreb) – 9.-10. svibnja
     • Hrvatski kulturni dom na Susaku (Rijeka) – 20. svibnja

Ako vam ''urnebesni lijek'' zatreba nešto ranije, posjetite Studio Smijeha koji svakodnevno nasmijava publiku brojnim domaćim i inozemnim izvođačima.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju