GOVORNICI:
Hrvoje Jurić – putnik, pisac, biciklist, humanitarac, autor knjige ‘Marijanov put’. Hrvoje će prepričati iskustva s ekstremnog putovanja biciklom ‘Preko Alpa do Nordkappa’ s kojeg se vratio prije mjesec dana. Prešao je gotovo 5.000 kilometara puta od Hrvatske preko Alpa do krajnjeg svjevera Europe.


Boris Veličan - svjetski putnik, putopisac, novinar, producent, asistent, hedonist i avanturist, autor tri putopisne knjige: Meni je svaki dan nedjelja, Odavde do Tralala i Doma je lijepo, ali svugdje je najljepše, napisao više od stotinu putopisnih reportaža, snimio mnoštvo dokumentaraca, poštovatelj likova i djela braće Seljan, slavnih hodača i istraživača, Marlin tata, Zrinkin suprug...


Rok Kofol - Od rođenja, točnije od kad ga je majka u ranoj dobi vodila u Berlin, njegov je život osuđen na putovanja. Još kao student proputovao Aziju, Južnu Ameriku i Afriku, a već osam godina vodi backpacking avanture širom svijeta s udrugom koja se zove „ShaPPa”.


Borna Kačić – U dobi od 16 godina odlazi biciklom u Zadar i Split kada je stasala ljubav prema kotačima, kretanju i dokolici. Za vrijeme studija putuje motociklom po Mediteranu, biciklira, planinari... Dio je grupe avanturista Nomadi.hr koja redovito planinari po Velebitu, Biokovu, Durmitoru, Andama, Patagoniji, nepalskim i indijskim Himalajama.


Ivica Jujnović – Organizator puta oko svijeta 2007. godine tijekom kojeg je u 10 mjeseci obišao 38 država i 4 kontinenta. Motiviran stečenim iskustvom i znanjem zajedno sa suputnikom Zoranom Paunovićem osniva udrugu „Oko svijeta“ i pokreće festival „Putovanje je znanje“ u Zagrebu.
 

PROGRAM:
Vrijeme: Petak, 13. prosinca 2013. u 20h
Mjesto: BarcelonaPub Osijek (Osijek, Vukovarska 4a)

20:00 – 20:20 – Ivica Jujnović
20:20 – 20:40 – Rok Kofol
20:40 – 21:00 – Borna Kačić
21:00 – 21:20 – Boris Veličan
21:20 – 21:40 – Hrvoje Jurić
---------------------------------------
21:40 After party - neformalno druženje i razmjena iskustava
Voditeljica programa: Vlatka Vužić

VIŠE INFORMACIJA NA: http://www.putovanje-je-znanje.com ili http://www.okosvijeta.hr

KONTAKT:
Ivica Jujnović
Mobitel: 098 602 565
E-mail: ijujnovic@gmail.com

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju