Azija posjeduje sve što ikada možete poželjeti, odlučite što je to što vas pokreće i potražite isto na jednoj od lokacija koje ćemo predstaviti na druženju 6. svibnja. Iskusni vodiči i putnici agencije Jungle Tribe 6. svibnja za vas organiziraju druženje na kojemu će vas provesti putevima Azije kroz individualne prezentacije popraćene korisnim informacijama i brojnim anegdotama koje su popratile i začinile njihova putovanja.

Da sve ne bi ostalo samo na priči očekuju vas i gastronomska i druga iznenađenja kako bi vam što vjernije dočarali okuse i mirise azijskog kontineta. S obzirom da je Azija kontinent osmijeha, zajedničkim snagama Jungle Tribe i Studio Smijeha su 7. svibnja za vas pripremili i tematsku stand up večer. U organizaciji najboljih hrvatskih komičara očekuje vas večer u kojoj ćemo se prisjetiti svih komičnih dogodovština s putovanja. Ako ste ikada posjetili bilo koji dio ovog zapanjujućeg kontinenta ili možda tek planirate nikako nemojte propustiti priliku da se prisjetite i bolje upoznate s ovim magičnim kontinentom.

Možda uskoro Azija postane i vaša destinacija iz snova i dio vaše neobične priče. Vidimo se 6. i 7. svibnja u prostorima Studija Smijeha.

Za predstavljanje Jungle avantura 6. svibnja upad je besplatan ali zbog ograničenog broja mjesta potrebno je potvrditi dolazak na:
mail: jungletribe.hr@gmail.com
ili brojeve telefona 01 7987 728 i 01 560 1600

Za tematski stand up Put oko svijeta" 7. svibnja ulaz je 30 kuna a rezervacije se primaju na brojeve:
telefon 01 5588 980,
mobitel 095 5103 129

ili mail ulaznice@studiosmijeha.hr
Link na Facebook event

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju