Degustacije će voditi stručnjaci Karlovačke pivovare, a posjetitelji će moći naučiti nešto više o kulturi piva, sastojcima piva, kombiniranju piva i hrane te mnoge druge zanimljivosti o pivu. Degustacije će se održavati u grupama od 16 do 16:30 sati te od 17 do 17:30 sati. Za sudjelovanje u degustacijama, posjetitelji se trebaju prijaviti putem emaila pr@karlovacko.hr!

 

Tradicionalno, za vrijeme trajanja Dana piva Karlovačka pivovara organizira dan otvorenih vrata, i to u ponedjeljak, 25. kolovoza od 15 do 18 sati. Stručnjaci Karlovačke pivovare provest će posjetitelje kroz proces proizvodnje Karlovačkog piva. Posjetitelji će tako moći vidjeti varionicu u kojoj se kuha sladovina, pogone za fermentaciju i filtraciju te punionicu boca.

Obilazak završava edukativnom degustacijom piva iz portfelja Karlovačke pivovare u kojoj mogu sudjelovati samo odrasli potrošači. Obilasci će biti organizirani u grupama koje će sa tzv. stare porte pivovare kretati svakih 45 minuta. Karlovačka pivovara, koja ove godine slavi 160. obljetnicu, poziva sve zainteresirane da dođu u pivovaru i pogledaju gdje se i kako pravi Karlovačko pivo.

Sve dodatne informacije doznajte na Facebook stranicama Dana Piva!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju