Ove godine održat će se od 14. do 17. kolovoza u Culture Clubu Revelin koji tijekom proteklih godina postao IN mjesto u Dubrovniku, a na festivalu će nastupiti impozantna lista svjetskih zvijezda elektronske glazbe poput nizozemskog DJa i producenta Fedde le Granda koji će nastupiti 14. Kolovoza, a koji je svojim hitom Put Your Hands Up For Detroit zapalio radijski eter i klupske večeri diljem svijeta. Le Grand je odnedavno jedan od producenata izbirljive kraljice popa Madonne.

Sljedećeg dana 15.08. na festivalu nastupa Benny Benassi & DJ Rivaz koji je uspio svojim prepoznatljivim zvukom još jednom dokazati zašto ga prati reputacija ponajboljeg svjetskog DJ-a. U petak 16. kolovoza publiku zabavljaju Syke'n Sugarstarr, Sean Finn, Jay Sebag, DANCElectricPHILIPE koji će svojim hitovima podignuti vruću atmosferu Culture Cluba Revelin.

Jedan od najatraktivnijih klupskih programa Kinky Malinki sa DJ Kim Fai na rasporedu je 17. kolovoza, a oni u ovaj prestižni klub donose ritmični house s mnogo veselja i dobre atmosfere na podiju kao na pozornicama Londona i Miamia, Ibize, Amsterdama, Singapura ili španjolske Marbelle.
Puno je dobrih razloga za posjetiti novi i atraktivni Du-EL FESTIVAL u atraktivnom Culture Clubu Revelin.

Cijene ulaznica:
14.08. Fedde le Grand - Ulaznice: 149kn u pretprodaji, 199kn na ulazu, 299kn VIP

15.08. Benny Benassi & DJ Rivaz - ulaznice: 99kn u pretprodaji, 149kn na ulazu, 249kn VIP

16.08. Syke'n Sugarstarr, Sean Finn, Jay Sebag , DANCElectricPHILIPE - ulaznice: 99kn u pretprodaji, 149kn na ulazu, 249kn VIP

17.08. Kinky Malinki sa DJ Kim Fai - ulaznice: 99kn u pretprodaji, 149kn na ulazu, 249kn VIP

Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Eventim!

Kako bi što lakše pronašli osvježenje za vrijeme trajanja festivala, za vas donosimo TOP 5 najboljih plaža u Dubrovniku i okolici!

TOP 5 plaža u DUBROVNIKU

1. Plaža Banje
Od kada je 2007. godine proglašena jednom od najljepših plaža svijeta, plaža Banje svake godine osvaja nove simpatije svijeta, koje na plažu dolaze uživati u predivnome pogledu koji se pruža na gradske zidine i obližnji otočić Lokrum.

2. Plaža Copacabana
Copacabana je jedna od najvećih Dubrovačkih plaža smještena na sjevernoj strani poluotoka Lapad, u turističko-stambenom naselju Babin Kuk. S plaže se pruža prekrasan pogled na poznate Elafitske otoke, i na popularni dubrovački most.

3. Plaža na Uvali Lapad
Poluotok Lapad se smatra najljepšim dijelom Dubrovnika, a na samoj plaži nalazi se nekoliko restorana i caffe barova. Plaža je opremljena suncobranima, ležaljkama, tuševima, kabinama za presvlačenje, nadzorom spasilaca, a zona za plivanje je zaštićena od brodova i skutera.

4. Plaža Sv. Jakova
Ova pješčano-šljunčana plaža nalazi se u uvali Sv. Jakova i crkve Sv. Jakova. Sa plaže se pruža spektakularan pogled na staru gradsku jezgru i zidine te na otok Lokrum. Plaža nije prikladna za starije osobe i osobe s problemima u kretanju jer do paže ima velik broj stepenica.

5. Plaža Danče
Ovo je plaža popularna među dubrovčanima, a poznata je po nešto hladnijem i čišćem moru od ostalih plaža. Danče je lako pronaći, nalaze se oko 200 metara od stare gradske jezgre, odnosno od izlaza Pile iz starog grada.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju