Sherrys Wines & Bites priprema posebnu proslavu Valentinova za sve parove i samce. Na svoj poseban način, ekipa Sherry's-a Valentinovo će zaviti u crno. Ali bez brige vjerojatno će samo biti riječ o crnom vinu koje će dodatno podići ionako ugodnu i dobru atmosferu u 'podrumu' u Ilici. Što vam poručuju Sherry's-a pročitajte u nastavku i rezervirajte svoje mjesto.

'Uz malo ironije na američki praznik ljubavi, u Sherry’su smo Valentinovo obojali u crno! Dakle, svi su pozvani: i zaljubljeni i samci i rastavljeni i parovi u svađi, a bome i oni koji vole (slaviti) u grupama.

Taj dan (14.2.), ali i dan prije (13.2.) na posebnom darkerskom meniju, cijeli dan nudimo CRNE delicije našeg kreativnog chefa kuhinje, Kristijana Marenića, a na promociji su razna, naravno CRNA vina: TRAPAN Revolution, BIBICH r6, BILOŠ Merlot, Festigia Castello i BOVIN Vranec.

Oba dana, slušat ćemo darkersku mjuzu, a 14.2. od 20h će nas uživo zabavljati fantastičan Thunder jazz trio i njihov 'Down with love' dark repertoar. '

CRNE delicije (nudimo cijele cjelcate dane 13. i 14.2.)

Tri slijeda 150 kn

Crna brusketa s lardom od crne slavonske svinje
Ramstek tagliata, kremasti pire s crnim tartufom, redukcija crnog ribizla
Choco tart s narančom, krema od naranče

Pet slijedova 270 kn

Spring rolls, black dip sweet chilly umak
Crna brusketa sa lardom od crne slavonske svinje
Black spaghetti s Čučković kobasicama
Glazirana rebrica u slatko kiselom umaku, pečeni krumpir
Bacardi black rum mud cake 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju