Prvo izdanje konferencije „Other side of tourism“ održat će se 29. svibnja od 10.00 sati. Zbog epidemiološke situacije održati će se online putem platforme Teams. Ovo je novi projekt Hrvatske studentske asocijacije čiji je cilj mladima, a i široj javnosti, prikazati uvid u drugu stranu turizma, kakve je posljedice ostavila Covid kriza i isplati li se baviti turizmom u Lijepoj Našoj.

Ako ste se u zadnjih godinu dana više puta pitali „kada ću više moći putovati“ ili „što će biti s turizmom u Hrvatskoj“, odgovore ćete pronaći na ovoj konferenciji. Osim nezaobilazne teme poslovanja i putovanja u pandemiji, naglasak je na marketinškim strategijama kojima se koriste turistički objekti, agencije i sami putnici, tj. travel bloggeri.

Naši cijenjeni i stručni gosti predavači su iz Hrvatske turističke zajednice, koja je osnovana radi stvaranja i promicanja identiteta i ugleda hrvatskog turizma. Zatim će nam Ivona Hibić iz Papaya travel agencije i Tomislav Tumpic iz Travel to Croatia ispričati njihovo iskustvo u djelatnostima organiziranja putovanja i pružanja mnogih drugi usluga svojim klijentima. Isplati li se otvoriti hostel u Hrvatskoj i kako se istaknuti od konkurencije otkrit će nam Andrija Pirnat iz Swanky Mint hostela. Njihov je posao putovati oko svijeta, a kako su oni to uspjeli i o svom iskustvu pričat će nam poznati hrvatski travel blogggeri Domagoj Sever i Putoholičari, Iva i Branko Krčmar.

Želiš li se baviti turizmom, putovati oko svijeta, saznati kako se koristiti marketingom u turizmu, predavači ti se čine zanimljivi ili možda sve od navedenog sudjeluj u novom projektu „Other side of tourism“ i otkrij iz prve ruke kako biti uspješan poduzetnik u turizmu ili profesionalni putnik oko svijeta.

Više informacija o projektu pratite na službenoj Facebook stranici te na službenom Instagram profilu udruge.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju