Write & Wine jedinstvena je radionica pisanja, prva takvog tipa u Hrvatskoj. Kroz čitanje pomno biranog teksta i vođeno pisanje reducira se stres, otpuštaju nagomilane emocije i pojedinac može doći u doticaj sa sobom. Write & Wine je idealan početak vikenda, mjesto opuštanja, kušanja dobrog vina, uživanja u finoj čokoladi i druženju s novim, zanimljivim ljudima koji će se okušati u ovoj avanturi.

Tko stoji iza koncepta Write & Wine?

Idejna začetnica koncepta mlada je poduzetnica Mirjana Matijašević koja je već s 24 godine otvorila vlastiti edukacijski centar Heureka. Kao stručnjakinja za jezik i govor te veliki entuzijast za rad na sebi i povećanje kvalitete života, ova retoričarka već niz godina uspješno provodi različite projekte i drži edukacije na području javnog nastupa i komunikacije svim dobnim skupinama, kako pojedincima i grupama, tako i različitim tvrtkama.

Autorica radionice je Tina Primorac, književnica, profesionalna pripovjedačica, trenerica komunikacije, praktičarka biblioterapije i voditeljica Projekta Paresia preko kojeg stvara društveno korisne projekte usmjerene na rast i razvoj pojedinca.

Svoje bogato iskustvo terapijskog pisanja i stvaranja terapijskih priča Tina je utkala u Write & Wine radionicu kako bi svaka osoba iskusila snagu i ljekovitost riječi te iskustvo znala pretočiti u svoju svakodnevicu.

KADA: Petak, 3. 3. 2023. od 19 do 21 GDJE: Edukacijski centar Heureka, Ulica grada Vukovara 269 d, Zagreb (Poslovni centar VMD, Offspace, 6. kat) CIJENA: 30 eura po osobi PRIJAVE: info@heureka.hr

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju