Ljubitelje izvrsne kapljice očekuje Wine experience - festival koji će se održati od 10. do 12. 6 u Avantgarden Event Squareu, nedaleko od Zapadnog kolodvora, na lijepoj zagrebačkoj terasi. 

„Koncept festivala se oslanja na približavanje vinskog svijeta mladoj populaciji kroz vinske radionice, degustacije ali i prodaju vina po promotivnim cijenama. Neki od poznatih hrvatskih vinara koji su najavili svoj dolazak su: vinarija Puhelek, Kolarić, vina Horvat, Bolfan, Kos, Kota, Zdjelarević, Buhač, Kutjevo, Agrolaguna, Testament, Sladić, Agroprodukt, Belaj, Ivančić, Zoro, Kopljar… Festival će imati i gastro sadržaj kako bi se upotpunio doživljaj same prezentacije vina“, kažu organizatori.

U organizacijskom odboru festivala su vrhunski sommelieri: Siniša Lasan, Darko Lugarić i Marko Rundek te eno-gastro znalci, Ante Perica i Rene Bakalović. Uz sjajne etikete, goste festivala očekuje i gurmanski program te glazbeni ugođaj za koji će se pobrinuti Marin Morić, klapa Kampanel te ansambl Zlatnik.

Cijena ulaznice za posjetitelje je 50 kuna i uključuje pet pića izlagača. Radno vrijeme festivala u četvrtak i petak je od 17 do 23 sata, a u subotu će se pijuckati od 15 do 23 sata. Više o festivalu doznajte ovdje. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju