Kad bi neki stranac postavio pitanje koji je najzabavniji otok u Hrvatskoj, velika je vjerojatnost da bi mu mnogi odgovorili da je to Pag. Taj otok ljeti osim odmora i sunca nudi nešto više, a to su cjelodnevna i noćna zabava. Ako idete partijati na Zrće, možete se smjestiti u najzabavniji smještaj jer trenutačno je u ponudi dobra cijena.

Nadomak plaže

Hostel Zrće smjestio se u Novalji i najbliži je smještaj poznatoj plaži Zrće. Nalazi se u blizini autobusnog kolodvora, bolnice, benzinske postaje i trgovačkog centra, pa se ni o čemu ne morate brinuti. Do svega vam treba doslovno nekoliko minuta.

Piće kraj bazena 

U Hostelu Zrće nalaze se privatne sobe, spavaonice i deluxe odjel, kao i zajednički prostori – bazen, bar, teretana, fast food, restoran, igraonica i usluga pranja rublja. I sve je otvoreno 24/7! Tako se možete zagrijati (ili ohladiti) na baru, uživati u zabavi uz bazen i dobroj glazbi prije odlaska na plažu Zrće ili kada se s nje vratite. Zahvaljujući zavjesama kreveti nude i dozu privatnosti.  

Hostel Zrće - 2 Hostel Zrće - 2 (Foto: Hostel Zrće)

All inclusive 

Jeste li se ikad smjestili u hostelu all inclusive? Mi smo pronašli dobru ponudu za smještaj na najzabavnijem otoku blizu najzabavnije plaže koja uključuje 2 noćenja u privat sobama + all inclusive uslugu.

To znači da se ne morate brinuti o doručku, ručku, večeri, a u ponudu je uključeno i all inclusive piće, alkoholno ili bezalkoholno, ovisno o izabranoj opciji.

Pogledajte ponudu za all inclusive 2 noćenja uz uključena pića i neograničeno korištenje bazena u Hostelu Zrće i neka party počne!

Rajčice Hrana i piće Nije cijeli plod jestiv! 5 namirnica sa skrivenim otrovnim dijelovima

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju