„Prošle godine u osmom mjesecu smo išli autom do Norveške. U 18 dana odvozili smo 7200 km, prehodali 130 km, ispenjali preko 7000 m visinske razlike, potrošili 18 rola filma i doživjeli bezbroj prekrasnih trenutaka“, pišu Iva Ćurković i Pavle Kocanjer, zaljubljenici u putovanja i prirodu koji svoje priče objavljuju na Facebook stranici More Brda. Iva je iz Splita (s mora), a Pavle je iz Karlovca (s brda) pa je tako stranica i dobila ime, a na putovanjima ih prati i četveronožna prijateljica Saba. Osim fotografija i iskustava na Facebooku možete doznati i korisne savjete s njihovih putovanja. 

Norveška ih je toliko oduševila da su odlučili napraviti i putopisni fanzin od 88 stranica u kojem iznose sve bitne informacije, o tome kako su se odlučili na takav pothvat, o pripremama, hrani, troškovima, doživljajima i svemu ostalom.

Fanzin - 7 Fanzin - 7 (Foto: Pavle Kocanjer/More Brda)

Tekst prate prekrasne fotografije koje je Pavle, snimatelj i fotograf, fotkao analognim aparatima. Ovo nije prvi Pavlov fanzin – izdao ih je više od deset. Putopisni fanzin o Norveškoj možete naručiti preko njihove stranice ili na linku po cijeni od 13 eura u pretprodaji (do 23.2.), a 15 eura kasnije. Prvih 30 naručitelja će dobiti i poklon.

U putopisnom fanzinu o Norveškoj doznat ćete kako su Iva i Pavle u toj predivnoj zemlji proveli 18 dana. Devet noći su spavali u karavanu, a ostale su proveli u lijepim malim drvenim kućicama usred ničega. Posjetili su neke od najljepših točki uspona u Norveškoj, od kojih je jedan i najviši vrh sjeverne Europe, Galdhøpiggen, 2469 mnv. Zavirite u fotografije fanzina koji opisuje avanture noveškom prirodom i gradovima, planinarskim stazama i idiličnom prirodom u našoj galeriji. 

Britanac u Lijepoj Našoj otkriva 10 stvari u kojima je Hrvatska bolja od svih ostalih Hrvatska - 4 Hrvatska - 3 Hrvatska - 2 +2 Hrvatska - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju