Kada zagriju ljetne temperature koristimo svaku priliku za osvježenje, a jedna od destinacija na kojima se traži utočište od vrućina nalazi se na sjeveru Lijepe Naše, u Međimurju.

Iako su popularne tijekom cijele godine, u Termama Sveti Martin posebno se iščekuje otvorenje aquaparka Martilandia, Pregršt zabavnih sadržaja za djecu i odrasle u okruženju zelenila neki su od razloga zbog kojih su Terme Sveti Martin omiljena ljetna destinacija. 

Veliko otvorenje zakazano je za ovu subotu, od 10 sati ujutro. Posljetitelji mogu očekivati zabavu na uzbudljivim vodenim toboganima, glazbene nastupe i koktele. Od 14 sati dočekat će vas DJ Mario Horvat koji će puštati popularne domaće i strane trash hitove. Miksolozi iz Shankera pobrinut će se za posebnu ponudu koktela.

Osim u animacijskog programa i raznim aktivnostima, posjetitelji mogu sudjelovati i u nagradnoj igri. Vodene atrakcije bit će otvorene do osam sati navečer, a toboganima se može spuštati od 11 do 19 sati.

Kamo na izlet? 10 mjesta koje vrijedi posjetiti od Gorskog kotara do Kvarnera i Istre Konoba Jadruhi Jadruhi - 7 Jadruhi - 6 +5 Jadruhi - 5

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju