Odlične vijesti stižu iz domaćeg nacionalnog avioprijevoznika. Croatia Airlines obilježava 35. godišnjicu osnutka i tim povodom svojim putnicima nudi priliku za povoljnija putovanja.

"Od srijede, 31. siječnja do petka 2. veljače 2024. godine putnicima se nudi 35 posto popusta prigodom kupnje jednosmjernih i povratnih zrakoplovnih karata za sve međunarodne letove Croatia Airlinesa iz hrvatskih zračnih luka u europska odredišta tvrtke", poručuju iz tvrtke.

Promokod za povoljnija avioputovanja

Spomenuti popust moći će se ostvariti uz posebni promokod 35GODINA isključivo prigodom rezervacije i kupnje karata na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com i preko aplikacije Croatia Airlinesa.

Croatia Airlines časti za svoj rođendan Croatia Airlines časti za svoj rođendan (Foto: PR)

"Posebni promo kod bit će objavljen na internetskim stranicama i moći će se koristiti samo tijekom trajanja ove posebne akcije. Popust se odnosi na karte (prevozninu), i to za putovanja od 1. veljače do 26. listopada ove godine, a pristojbe zračnih luka i ostale naknade plaćaju se u punom iznosu", javili su iz Croatia Airlinesa.

Više informacija o ponudi i uvjetima putovanja dostupno je na www.croatiaairlines.com, preko mobilne aplikacije tvrtke ili u kontaktnom centru na telefone 072/500-505 i (0)1/6676 -555).

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju