Kolektiv Jutarnja šetnja među prvima je kistom revitalizirao postojeće zidove Art parka, a njihove svemirske avanture samo su djelić ovogodišnje street art galerije na otvorenom. Radovi Dominika Vukovića i Ivana Oštarčevića mogu se razgledati kao zasebna umjetnička djela, dok je Marin Remić od postojećih kućica napravio svemirske stanice. Galerija će već ovih dana biti nadopunjena novim radovima sjajnih Lunara i Albe Miočev, a program se za vikend nastavlja u nekoliko smjerova.

Kad se sretnu tri Latinoamerikanca u Zagrebu, nastaje fantastična glazbeno-scenska priča koja će premijerno biti izvedena u četvrtak, 17. 6., s početkom u 20:30. Trio Berna, Lucas i Popiño ujedinili su se u multidisciplinarni projekt u kojem kombiniraju cirkus, glazbu i komediju za sve uzraste. Ta tri umjetnika zasebno su putovala svijetom dok se nisu upoznali u Hrvatskoj, a posebno za Art park osmislili su glazbeno-cirkusku fantaziju.

Prije zajedničkog showa Berna i Lucas nastupit će kao Mad Duo s početkom u 19 sati. U petak, 18. 6., od 18 sati, bit će predstavljena nova etiketa Art park piva koju ove godine potpisuje slikar Mislav Lešić. Jedinstveno parkić pivo nastalo je u suradnji s Pivovarom Medvedgrad, koja ga već petu godinu za Art park kuha kao ukusni pitki Vienna lager. Večer će upotpuniti koncert benda Integralni zvuk.

U subotu, 19. 6., od 16 do 20 sati, u parku će se predstaviti program „Meet the Designer” nastao u suradnji s omiljenim Mango Sticky Rice Vintage, prilikom čega će posjetitelji moći otići kući s dobrim umjetničkim i modnim komadom. Cijelu priču začinit će majstori dobre glazbe Marvel i Bizzo.

U nedjelju, 20. 6., u 17 sati, Teatar CIRKUS Punkt održat će besplatnu radionicu glume i fizičkog teatra. Radionica je namijenjena svim uzrastima iznad deset godina, a prijave se vrše na mail teatarcirkuspunkt@gmail.com.

Nakon vikenda Art park na Ribnjaku svakodnevno će ostati otvoren za druženja sve do 4. rujna 2021. Posjetitelji u nastavku ljeta mogu očekivati brojne radionice za velike i male, glazbene i filmske večeri, jutarnje satove joge, program posvećen održivosti, recikliranju i „zelenim pričama”, sate i sate stolnog tenisa, ljuljanje na Ljuljački za čitanje, redovite vintage buvljake, piknike, izložbe i prezentacije mladih umjetnika te još mnogo sadržaja za sve generacije.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju