Od 29. studenog do 1. siječnja, na novoj ali već provjereno dobroj event-lokaciji u Splitu, Kolur-Zvončacu, Splićane i njihove goste ove godine očekuje bogat program Adventske fjere.

Svjetlosne instalacije, božićne poslastice, vrhunski izvođači i program za najmlađe dočekivat će svoju publiku na lokaciji koja je postala hit-mjesto za izlaske nakon Split Park Festivala, Kolur Open AIR-a i Beer Đira.

Posjetitelji Adventske fjere na Kolur-Zvončacu ne moraju se bojati ni lošeg vremena, jer je postavljen šator koji će ih štititi, a uz svakodnevni program kućnog DJ-a LIXON-a, za izvrstan provod pobrinut će se Diktatori&Guiliano, Silente, Psihomodo Pop, Neno Belan, Vesna Pisarović, Vojko V te mnogi drugi.

Adventska fjera bit će obogaćena božićno-dalmatinskom gastronomskom ponudom, a ulaz će biti besplatan svakog radnog dana, dok će ulaznice za koncerte uskoro biti u prodaji. Na Adventskoj fjeri pratit će se naravno i Bili, odnosno derbi Hajduk – Dinamo.

Radno vrijeme tijekom radnog dijela tjedna bit će od 17 sati do ponoći, a subotom i nedjeljom od 11 do ponoći. Detaljan program novog splitskog Adventa uskoro će biti objavljen na Facebooku i Instagramu.

Split Calling 2 Aktualno Počinje prvi Split Calling: Festival suvremenog cirkusa i umjetnosti na otvorenom
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju