Royal Penthouse suite
u skopu hotela President Wilson s 5 zvjezdica na Ženevskom jezeru u Švicarskoj najskuplji je hotelski apartman na svijetu.

Za noćenje ovdje morate izdvojiti 80.000 američkih dolara, odnosno oko 485.000 kuna. Ne čudi što su u njemu spavali najbogatiji ljudi svijeta poput Billa Gatesa i Richarda Bransona, ili svjetske zvijezde poput Rihanne koje putuju s velikom pratnjom.

Kraljevski penthaus prekriva cijeli osmi kat hotela, a prostire se na oko 1680 četvornih metara, što ga čini i najvećim europskim hotelskim apartmanom.

Sadrži čak 12 spavaćih soba te isti broj kupaonica koje su opremljene kozmetičkim preparatima s potpisom Hermesa. Tu je i jacuzzi, blagavaonica, privatna teretana te prekrasna terasa sa spektakularnim pogledom na jezero. Milijarderi vole odigrati koju partiju biljara u svojem hotelskom apartmanu Milijarderi vole odigrati koju partiju biljara u svojem hotelskom apartmanu (Foto: Profimedia.hr)
Gosti se mogu zabavljati gledajući televizijski program na jednom od najvećih televizijskih ekrana brenda Bang & Olufsen, svirajući klavir Steinway ili igrajući biljar na privatnom stolu Brunswick. Dakako, možete se diviti i rijetkim umjetninama kojima je apartman ukrašen.

Gostima apartmana na raspolaganju je i osobni chef, batler, vozač i zaštitari.

Cijeli je apartman dizajniran s mišlju o apsolutnoj sigurnosti. Prozori su stoga napravljeni od neprobojnog stakla, a postavljen je i poseban alarm u slučaju opasnosti. Do apartmana vodi privatno dizalo koje osigurava potpunu privatnost.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako izgleda najskuplji hotelski apartman na svijetu, a na službenim stranicama President Wilsona pronađite više informacija o ovom zapanjujućem smještaju. Apartman ima terasu sa spektakularnim pogledom na Ženevsko jezero Apartman ima terasu sa spektakularnim pogledom na Ženevsko jezero (Foto: Profimedia.hr)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju