-
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 7 Foto: Nova Studio
-
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 11 Foto: Nova Studio
-
Vladimir Sesar i David Skoko na Gospodarstvu Sesar Foto: Nova Studio
-
Ražnjići od lungića s glaziranim šampinjona i salatom od matovilca i cherry rajčica Foto: Nova Studio
-
Prekrasna žitna polja Slavonije Foto: Nova Studio
-
Vladimir Sesar i David Skoko na Gospodarstvu Sesar Foto: Nova Studio
-
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 3 Foto: Nova Studio
-
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 13 Foto: Nova Studio
-
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 6 Foto: Nova Studio
-
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 5 Foto: Nova Studio
-
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 2 Foto: Nova Studio
-
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 12 Foto: Nova Studio
-
Vladimir Sesar i David Skoko na Gospodarstvu Sesar Foto: Nova Studio
-
David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar - 1 Foto: Nova Studio
-
Pogledaj i ovo
+
12
+
12
+
12
Jedi domaće, podrži domaće
David Skoko kuha kod OPG-a Vinković: Jednostavno genijalni zapečeni popečci od mladog krumpira s lukom i dimljenom paprikom
+ 7 + 7 + 7Jedi domaće, podrži domaće
David Skoko kuha kod OPG-a Balić: Kremasta tjestenina s dvije vrste češnjaka, pancetom i skutom
+ 15 + 15 + 15Gudin. pigeria
Svinjarije na splitskom Pazaru: Hrskavi mliječni praščići i druge divote u kojima će se pod krošnjama kestena guštati od ranog jutra