David Skoko kuha kod OPG-a Vinković: Jednostavno genijalni zapečeni popečci od mladog krumpira s lukom i dimljenom paprikom

Podijeli
  • OPG Vinković Foto: Nova Studio
  • OPG Vinković Foto: Nova Studio
  • OPG Vinković Foto: Nova Studio
  • Rosti od krumpira s lukom i dimljenom paprikom Foto: Nova Studio
  • Rosti od krumpira s lukom i dimljenom paprikom Foto: Nova Studio
  • OPG Vinković Foto: Nova Studio
  • Okusi zavičaja Foto: Nova Studio
  • OPG Vinković Foto: Nova Studio
  • OPG Vinković Foto: Nova Studio
  • OPG Vinković Foto: Nova Studio
  • OPG Vinković Foto: Nova Studio
  • OPG Vinković Foto: Nova Studio
  • OPG Vinković Foto: Nova Studio
  • OPG Vinković Foto: Nova Studio
  • Rosti od krumpira s lukom i dimljenom paprikom Foto: Nova Studio
  • OPG Vinković Foto: Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 3 + 3 + 3

    Jedi domaće, podrži domaće

    Skoko kuha kod OPG-a Zagorec: Bogata salata s piletinom u kojoj se nespojivi sastojci ljube

    + 10 + 10 + 10

    Jedi domaće, podrži domaće

    David Skoko kuha na Gospodarstvu Sesar: Aromatični ražnjići od lungića kao dukati uz glazirane šampinjone

    + 7 + 7 + 7

    Jedi domaće, podrži domaće

    David Skoko kuha kod OPG-a Balić: Kremasta tjestenina s dvije vrste češnjaka, pancetom i skutom

1/16

close